Mis gibi Otel & Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Mis gibi Otel & Restaurant Bursa

Mis gibi Otel & Restaurant, Bursa şehrinde konuklarına unutulmaz bir deneyim sunan lüks bir konaklama ve yemek mekanıdır. Mis gibi Otel & Restaurant, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Mis gibi Otel & Restaurant, 2005 yılında Bursa'nın merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otel konaklamaları için günlük ve haftalık fiyat seçenekleri sunulmaktadır.
  • Restoranda alınan yemeklerde fiyatlar menüye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve konforlu odalar
  • Şehir manzaralı teras restoran
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Mis gibi Otel & Restaurant, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet, şık tasarımı ve benzersiz konumuyla Bursa'da tercih edilmesi gereken bir konaklama ve yemek mekanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Mis gibi Otel & Restaurant Yorumlar - 1

user252600

Bursa Mis gibi Otel & Restaurant'ta konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Odalar temiz ve konforluydu, personel son derece ilgili ve yardımseverdi. Restoranda yediğimiz yemekler de çok lezzetliydi. Otelin konumu da şehir merkezine yakın olması açısından avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Sena Aslan

Sena Aslan

Öncelikle otel odaları tam olarak göründüğü gibi bana göre soguk su içen bir insan olduğum için mini bir buzdolabı olsaydı odada daha iyi olurdu fakat çözümü sineklik ve cam arasına suyu yerleştirerek buldum. Bursanın havası gayet soğutuyor. Bina eski olduğu için ahşapların gıcırtısı mevcut ama bunlar sorun degil. Modern ve eski havası cok güzel. Biz ailecek iki gece konaklama icin iki oda tuttuk nehir manzaralı olan sürekli suyun sesi geliyor bu cok güzel ve keyifli. Kahvaltı bize göre olması gereken ve ideal bir kahvaltı. Otelde yabancılık çekmiyorsunuz çünkü o kadar güzel ağırlanıp güler yüzle sürekli karsılanıyorsunuz. Bu yüzden sinan abi ve ayşe ablaya çok teşekkür ediyorum 🙏🏼 biz ordayken hava yağmurlu diye bizleri düşünüp şemsiyelerini vermeleri de bence çok güzel bir hareket. Sabah kahvaltı için aşagı indiğiniz de önceliğiniz kahve oldugunu bildiklerinde direk kahve yapılıp verilmeside güzel bir jest 🥰 biz orda kendimizi yabancı gibi hissetmedik daha cok şeyler yazılabilir ama gidip kalmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum ❤️ bizim bursaya ve o otele ilk gidişimizdi bir daha umarım yollumuz düşer ve yine uğrarız. Hem köy havası yaşıyorsunuz hemde merkeze çok yakın bir noktada konaklıyorsunuz. Tekrardan herşey için cok teşekkür ediyorum ♥️

2023:12:19 08:49:00
Baris ozil

Baris ozil

Odalar ve otel oldukça otantik. Lüks değil ancak otantik bir konaklama yeri arıyorsanız tavsiye edilebilecek bir yer. Ahsap bir konak olduğu için yürüyen yada hareket eden herkes duyuluyor ancak bu da binanın doğası gereği normal.

2024:01:22 12:17:34
Ozlem Kocal

Ozlem Kocal

İlgi alaka sıfır, odalar küçük ve konforsuz. Yalıtım yok tüm gece insanların yürüme seslerini bile duyuyorsunuz. Kahvaltı göründüğü gibi çok zayıf.

2024:01:24 06:10:38
Erdem TSN

Erdem TSN

Yaptığımız Türkiye turunun son durağı olan MİS gibi Otel &Restaurant hakkındaki izlenimlerimiz :Otel aslına uygun ve dokusu bozulmadan dizayn edilmiş ferah ve nezih bir ortamı mevcut. konum olarak eniyisi diyebiliriz şehrin tam ortasi ve nehrin kenarinda.Park problemi yok ücretli ve ücretsiz parklar mevcut.Personel çook güleryüzlü ve yardımsever tek kelime ile şahane.Kahvaltı serpme kahvaltıya yakın ve çok lezzetli ve çok hijyenik yemek ortamı sunuluyor.Uzun lafın kısası çok memnun kaldik ve seneye tekrar listeye koyduk.Teşekkür eder herkese şiddetle tavsiye ederiz.Erdem

2023:08:14 17:52:32
Şule

Şule

Bursada konaklayacak yer için internetten bulup gittim. Gerçekten bir köyün içinde olmasını beklemiyordum. Merkezde ama kendine ait bi atmosferi de var bu köyün çok hoşumuza gitti. Odası çok çok küçüktü kapalı alanda kalmaktan hoşlanmıyorsanız bu sizi biraz zorlayabilir. Temizliği bir miktar sınıfta kaldı. İstediğimiz malzemeler konusunda hemen yardımcı oldular, hizmet iyiydi. Kahvaltısı normaldi

2023:09:03 11:38:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı