Anahtarci Ahmet

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bursa Anahtarci Ahmet

Anahtarci Ahmet, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir anahtarcıdır. İşletme, anahtar ve kilit konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Anahtarci Ahmet, 1980 yılında Bursa'da kurulmuştur. O günden bu yana şehirdeki en güvenilir anahtar ustalarından biri olarak hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyeti her zaman öncelikleri arasında yer almıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Net fiyatlandırma
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve profesyonel hizmet
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • 24 saat acil servis
Anahtarci Ahmet'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, uygun fiyatları ve hızlı hizmeti ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Güvenilir ve kaliteli anahtar hizmeti için Anahtarci Ahmet'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Anahtarci Ahmet Yorumlar - 1

user252544

Ahmet Çilingir gerçekten işini çok iyi yapan bir anahtarcı. Hızlı ve profesyonel hizmeti ile her zaman müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. Ayrıca fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
ALPER MERİÇ

ALPER MERİÇ

Çok güzel işçilik fiyat konusunda çok çok uygun. Aracımın 6 ay hiçbir elektrikçi anahtarcının çözemediği sorununu 30 dk da halletti. Kayapalıdır, kilitçi alidir fln bunun yanında çırak. Ustama tekrar teşekkürler 🤗

2023:06:16 10:51:08
cihat aysan

cihat aysan

yakından açıp uzaktan açmayan anahtarı götürdüm anahtarcı kontrol ettikten sonra anahtar hiç açmadı. bunu üstüne de alınmadı. kovar gibi kendi pillerimi takıp gönderdi. rezil bir esnaflık !

2023:06:21 08:04:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı