Bursa Grand Family Hotel & Spa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bursa Grand Family Hotel & Spa

Bursa Grand Family Hotel & Spa, Bursa şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Bursa Grand Family Hotel & Spa, 2010 yılında hizmete açılmıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.

Önemli Özellikler

  • Spa ve wellness olanakları
  • Restoran ve bar
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Oda servisi
  • Ücretsiz Wi-Fi
Bursa Grand Family Hotel & Spa, şehrin merkezi konumunda yer alması, lüks ve konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş olanaklarıyla tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Bursa Grand Family Hotel & Spa Yorumlar - 1

user252542

Bursa Grand Family Hotel & Spa'da konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu beni çok etkiledi. Odalar geniş ve rahat, spa hizmetleri de oldukça kaliteliydi. Kahvaltı da oldukça çeşitli ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Bilâl Malkoç

Bilâl Malkoç

Otelde iyi olan tek şey konumu. Ulu Caminin tam karşısında. Bir de görevli Osman beyin güler yüzü tabi. Otopark yok. Günlük 100 TL ekstra otoparka ödeme yaptık. 3 kişilik diye ayırttığım oda tek kişi için bile küçüktü. Yatak arkaları, altları ve köşeler aşırı pisti. Yataklar rahat değildi ve yatak başları yoktu, duvara dayandırılmıştı. Musluktan çok az su geliyordu. Lavabo içi düz olduğu için aşırı kullanışsızdı. Banyo bataryası düzgün çalışmıyordu. Klimayı açınca pis bir sigara kokusu içeriye doluyordu. Mini buzdolabı soğutmuyordu pis kokuyordu ve bakımsızdı. Tam en azından kahvaltı güzel bari diyecektim ki sıcak olması gereken yiyecekler buz gibiydi. Bizim için kötü bir deneyim oldu.

2023:09:17 18:14:49
Gülden YILMAZ

Gülden YILMAZ

Konumu çok güzel, bir çok yere yürüyerek ulaşılabilir. Otopark yok ancak günlük 100 tl, giriş-çıkış sınırsız anlaşmalı otopark var. Odalar küçük, eşyalar çok eski ve temizlik yetersiz. Kesinlikle yenilenmesi gerekiyor. Temizlik konusunda daha titiz olunmalı. Çalışanlar nazik ve ilgili.

2023:09:24 07:40:26
zeynep Aygun

zeynep Aygun

Burayi rezerve ettik, onayladilar, giris yapacagimiz gun tekrar arayip onay aldilar. Girisimize yarim saat kalasi bize verecegi odayi uzatmislar ve bizim rezervasyonu iptal etmisler yer yok sizi alamayiz deyip magdur ettiler.. buraya sakin guvenmeyin önden odeme yapmayin.. rezil olursunuz.. zaten surekli onunden gectik ve gosterdikleri kadar guzel degil..We hebben hier gereserveerd en half uur voordat we zou inchecken hebben ze ons gebeld en dat ze onze kamer aan iemand anders hebben gegeven. Niet van te voren betalen en boeken. Ze zijn niet vertouwlijk. Slechte ervaring en oplihters.

2023:08:18 14:28:36
Zeynep Oz

Zeynep Oz

Otelin önerdiği Park yerine asla park etmeyin resmen soyguncular gece 1 de arabamızı park ettik 12 ye kadar 100 tl ödedik 3 saat geç aldık diye bi 100 tl daha istediler böyle bişey olamaz rezillik soygunculuk otelde bize park yeri oldugunu söylemişti ancak 200 tl park parası verdik dikkatli olun! ayrıca otelin gideri cok kokuyor

2023:09:30 12:10:55
Abdullah Anar

Abdullah Anar

Fiyat performans olarak ve merkezi konum nedeniyle tercih edilebilir bir otel.

2024:01:12 07:30:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı