İnkaya Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bursa İnkaya Hotel

İnkaya Hotel, Bursa şehrinde konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. 1990 yılında açılan otel, yılların verdiği deneyim ve misafirperverlikle hizmet vermektedir.

Tarihçe

İnkaya Hotel, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirasına yakın bir konumda bulunmaktadır. Otel, şehrin tarihi dokusunu yansıtan modern bir tasarıma sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, konuklarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.
  • Fiyatlarımız, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumu
  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Spa ve fitness olanakları
İnkaya Hotel, Bursa'da konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehir merkezine yakın konumu, lüks odaları ve sunduğu olanaklar ile misafirlerine unutulmaz bir tatil vadediyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım İnkaya Hotel Yorumlar - 1

user252506

Bursa İnkaya Hotel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin konumu da oldukça merkeziydi ve ulaşım açısından da sorun yaşamadım. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise oda fiyatlarının biraz yüksek olmasıydı. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım.

27 Temmuz 2024
ATESOGLU7979 797979

ATESOGLU7979 797979

1 gecelik konaklama deneyimimiz sonucu yorumum: Ailecek kaldık nostaljik ve guzel bir bursa evinde misafir edildik hissiyatı, gayet temiz ve düzgün oda, tertemiz çarşaflar ve düzenli pırıl pırıl herşey, otele ait park yeri, her an resepsiyonda Mustafa isminde sorumlu arkadaş, Fiyat olarak nerdeyse kamu misafirhanesi ücreti. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Teşekkürler tekrar buluşmak dileğiyle.

2023:12:09 09:53:00
aysegül Kılıç

aysegül Kılıç

Üç kişilik odada ailece kaldık bize fotoğraflarda gösterilen oda verilmedi giriş katta bir oda da aynı tip yataklar vardı idare edilebilir düzeydeler hijyen konusunda kötü malesef banyodan aşırı derecede lağım kokusu geliyor ne kadar kapı pencere açsakta koku asla çıkmıyor kışın konakladık ısınma konusunda hiç sıkıntı yaşamadık lobide bulunun gençler yardımcı oluyorlar tek sıkıntı gece biraz gürültülüler konum olarak hemen hemen her yere yürüme mesafesinde daha merkezi olamazdı kısa konaklamalar için fiyat kalite olarak düşünülebilir

2024:01:08 12:41:14
Sibel Durna

Sibel Durna

Otele ilk giriş yaptığımız gün lobide hiç kimsenin olmaması nedeniyle yaklaşık 10 dk tek başımıza bekledik aradığımız numara ise cevap vermiyordu, sonrasında oteldeki odaların birinden otel görevlisi uykulu bir şekilde çıkıp yanımıza geldi, odamızın henüz hazır olmadığını ve 10 dk içinde temizleneceğini söyledi. Normal şartlarda odanın 10 dk içinde temizlenmesini bırak 10 dk lık bir sürede nevresim takımı bile zar zor değiştirilebilir, buradan da anlayacağınız üzere temizlik denen birşey yok otelde, banyo temizliği hiçbir şekilde yapılmamıştı ve banyo pislik içindeydi, tuvalet kağıdı bitmiş haldeydi onu bile kontrol edip yenisini koymamışlardı. Nevresim takımı denen birşey yoktu, yatağa sadece alez geçirilmişti, pikede yoktu... Otel odalarını temizleyen bir temizlik görevlisi yok, lobide oturan kişi sözde temizlik yapıyor ama hiç birşey yaptığı yok... Buraya kadar herşeye eyvallah ama asıl konuya gelmek istiyorum... Biz rezervasyon yaparken otel bilgilerinde otopark olduğu yazıyordu ancak otoparkları sadece 1 araç kapasiteli olduğundan aracımızı nereye park edeceğiz diye otel görevlisine sorduk, kendisi bize hemen üst taraftaki caddede yer olduğunu ve herkesin oraya park ettiğini söyledi. Biz ise kendisine ısrarla 'Emin misin bak sonra aracımızı polis gelip çekmesin' diye 2,3 kez sorup teyit almak istedik. Kendisi ise bize polisin çekmeyeceğini sorun olmayacağını söyleyerek oraya yönlendirdi. Sonrasında aracımızı gece oraya park edip otele geldik. Sabahında otelden çıkış yapıp aracı park ettiğimiz yere gittik ve ne görelim, aracımız yerinde yok!!! Aracı çekmişler götürmüşler! Hemen otele geri döndük ve otel görevlilerinin umursamaz tavırlarıyla iyice çileden çıktık, suç tamamen kendilerine ait olmasına rağmen hiçbir mağduriyetimizi üstlenmediler. Diyeceğim o ki kesinlikle konaklanacak bir yer değil hatta denetimlerin yapılıp acilen kapatılması gereken pislik yuvası müşteriyi yanlış yönlendirip mağdur eden bir yer!! İnkaya Otel bu işin peşini de sizin yakanızı da bırakmayacağım!Ayrıca tanıdıklarınıza otel iyi şeklinde google dan yorum yazdırıyorsunuz, yorumum hep en üstte çıkacak ve bıkmadan usanmadan her gün yorum yazacağım, sizin rezilliğinizi herkes görecek!!

2023:09:07 06:51:57
Taygun Yalçın

Taygun Yalçın

Bursa İnkaya Otelin fotoğraflarla ve yazılan otel özellikleriyle hiç alakası yoktur, konaklamak tamamen pişmanlıktır. Otelde temizlik yok, otopark yok, yardımcı olan bir görevli yok ve biz gece uyurken otel içinde sürekli otel çalışanlarının gürültüsünü şarkı dinlemelerini çekmek zorunda kaldık. Bu otelin yönlendirmesiyle arabamızı parkettiğimiz yerden bizimde aracımız çekildi. Hatta bu otelden aynı gün içinde çekilen 4. araçmışız bunun bilgisinide aldık. Biz bu hataya düştük tüm aldatmacalara kanıp bu otelde konakladık, internet üzerinde otelin gerçek halini yansıtan tek bir gerçek bulunmamaktadır.

2023:09:07 09:15:44
Mery Cansu

Mery Cansu

Bir gece İnkaya otelde geçirmek zorunda kaldık. O fiyata Türkiye çok daha konforlu bir oda ve kahvaltısında vardı . Malesef odalar pis, yataklar kıl tüy icerisindeydi, odada WC kağıdı dahi yoktu, birde 3 kişilik bir odada 2 el havlusu vardı. Klima yok ,odada köşede bulunan vantilatör de bir hayalkırıklığı idi. 1 yıldızı işletmedeki Erol bey için vetiyorum .

2023:09:02 19:24:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Yıldırım 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı