Beşevler Çilingir Bursa NİLÜFER

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Beşevler Çilingir Bursa NİLÜFER

Beşevler Çilingir Bursa NİLÜFER, Bursa şehrinde hizmet veren güvenilir bir çilingir firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Beşevler Çilingir Bursa NİLÜFER, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki birçok ev, iş yeri ve araç sahibine çilingirlik hizmeti sunarak güvenlerini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine adil ve uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işin karmaşıklığına ve gereken malzemelere göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • 24 saat hizmet
  • Hızlı ve güvenilir çözümler
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
Beşevler Çilingir Bursa NİLÜFER'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, uygun fiyat politikası, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Acil durumlarda dahi 7/24 hizmet veren işletme, güvenilir çözümler sunarak müşterilerinin güvenini kazanmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Beşevler Çilingir Bursa NİLÜFER Yorumlar - 1

user252502

Hızlı ve profesyonel hizmetleri ile Bursa Beşevler Çilingir NİLÜFER Çilingir'e çok teşekkür ederim. Çilingir ihtiyacımı hızlı bir şekilde çözdüler ve fiyatları da oldukça makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
Bülent Aydın

Bülent Aydın

Kendi sayfasında 31,06 tl' ye satılan "nice" marka otomatik kapı uzaktan kumandasını 70 tl'ye satan kendini uyanık zanneden dolandırıcı. Kesinlikle uzak durun.

2018:03:05 14:13:56
Yasemin Demirel

Yasemin Demirel

1 cubukla 2 saniyesini almayan bir işleme 70 tl aldi ben verirken icim sızladı bu kadar da degil taş atip kolunuz agrimadi ama insanlar nasil olsa mecbur diye bindiriyorsunuz yazik

2020:09:14 15:12:00
Samet Yaşar BAYTAR

Samet Yaşar BAYTAR

Hızlı ve güvenilir Çilingir, kesinlikle tavsiye ederim

2023:03:27 12:21:00
Vedat Vatansever

Vedat Vatansever

Araç anahtarımızı hızlı ve sorunsuz bi şekilde yapıp teslim ettiler oto anahtar dünyası nilüfer çilingir oto anahtarcı beşevler çilingir bursa oto anahtarcı teşekkürler....

2018:03:16 09:31:56
erhan yurtoğulları

erhan yurtoğulları

Çilingir hizmetini hızlı ve kusursuz aldım teşekkürler Beşevler oto anahtar çilingir kale kilit NİLÜFER çilingir

2018:03:16 17:11:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı