Boyugüzel Termal Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Boyugüzel Termal Hotel Bursa

Boyugüzel Termal Hotel, Bursa şehrinde termal turizm alanında hizmet veren bir oteldir. Misafirlerine termal havuzlar, spa hizmetleri, fitness merkezi ve sağlık kontrolleri gibi birçok imkan sunmaktadır.

Tarihçe

Boyugüzel Termal Hotel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve rahat bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Termal tesislerin kullanımı ücrete dahildir.
  • Yarım pansiyon veya tam pansiyon konaklama seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Termal suyunun doğal iyileştirici özelliklerinden faydalanma imkanı
  • Spa merkezi ve masaj hizmetleri
  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Modern ve konforlu odalar
Boyugüzel Termal Hotel'i tercih etmeniz için sağlık ve dinlenme ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir ortam sunmaktayız. Doğal termal suyunun faydalarından yararlanarak stres atabilir ve sağlığınıza kavuşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Boyugüzel Termal Hotel Yorumlar - 1

user252496

Bursa Boyugüzel Termal Hotel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin termal olanakları çok iyiydi ve odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Ayrıca otelin yemekleri de çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
tugba oezgen

tugba oezgen

Istanbuldan bursaya ailecek geldigimiz yolculukkda üst üste hatalar yaparak bizi büyük hayal kirikligina ugrattilar .. bi hafta önce rezervasyon yaptirdigimiz halde geldigimizde rezervasyonunuz yok yazilmamis dediler hadi onu hallettik . Bu sefer termal otelde termalimizde saat belirledigimiz halde yer yok dediler. Anlastigimiz fiyatin disinda extra hep ilave fiyat koymaya calsiildi . Odalar temiz olsada cogu seyler calismiyordu ve verdiginiz para geceligine uygun olsada hizmet sifir sözünde durmuyorlar magduriyetten dolayi cay bizden deyip sabah parasini istiyorlar . Kimsenin birbirinden haberi yok ! Aksam kimlikleri vermemize ragmen sabah bi kisilik para almaya calistilar sirf kendi eksiklerini kapatmak icin ! Müsteri memnuniyeti sifir ! Hic bi sözünde durmayip bizi zorluklarla karsi karsiya birakip bizden iyi niyet bekliyorlar gercekden yazik .

2023:12:03 08:32:34
özgür çelik

özgür çelik

Aile hamamını kullandık. Orta halli bir hamam, içinde mermer bir küvet, ve bir adet kurna var, alan genişliği yeterli. Kabaca temizlik yapılmış, ama detay konusunda biraz da doğal mineralli suyun lekeleri var. Sonuç olarak F/P açısından makul bir hamam. Uygun bir fiyata doğal suyla ailecek hamam keyfi yaşamak isteyene tavsiye ederim.

2023:11:30 11:31:06
gülben mutlu

gülben mutlu

Fiyat performans mantığıyla bakarsak 4 yıldızı hak eder. Kervansarayda iki kişi aile hamamı, 1 saat için 1200 tl dedi. Burası 475tl. Tabiki kervansaray daha konforluydu ama burası da gayet yeterli. Tek ve en büyük sıkıntısı havuzuna aşırı sıcak olması nedeniyle giremiyorsunuz. 1 yıldızı oradan eksik verdim.

2023:11:25 19:30:15
Gülşah Dengiz

Gülşah Dengiz

Hamam için çok sık tercih ediyorum. 5 kişiye kadar girilebilen Aile hamamı var, Yalnızca size özel oluyor oldukça konforlu ve en önemlisi de temiz bir yer. Gözüm kapalı önerebilirim. Çalışanlarda güler yüzlü. Hamam sonrası çay kahve ikram ediyorlar. Ortamın atmosferi de otantik.

2023:11:24 10:20:16
Nazife Köse

Nazife Köse

Hamam kullanımı için ertesi günü beklememiz gerekti,eğer kalacaksaniz,yer ayirttiginizda mutlaka hamam rezervasyonu da yaptırmanızı öneririm,ayrıca hamam kullaniminin ücretli olmasıni da uygun bulmadim .

2023:11:20 13:28:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı