Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bursa Güner Hotel

Güner Hotel, Bursa şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi noktalarına kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Güner Hotel, 2005 yılında Bursa'nın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan bir konseptle hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen otel, konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlarımız, konuklarımızın ihtiyaçlarına göre esneklik sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumu
  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Güner Hotel, konuklarına sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile Bursa'da tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu her zaman önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım Güner Hotel Yorumlar - 1

user252474

Bursa Güner Hotel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforlu odaları beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da oldukça avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise otoparkın biraz dar olmasıydı. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım.

27 Temmuz 2024
Cansu Öztürk

Cansu Öztürk

22.11.2023 giriş 23.11.2023 çıkışlı rezervasyon yaptırdık il dışından geleceğimizden akşama doğru giriş yağacaktık saat 14 de bir numaradan arandık ve utanmadan odamızı başka bir müşteriye verdiklerini söyleyip bir diğer şubeleri olan Güney citye alalım sizi Ya da iptal edelim rezervasyonunuzu dediler gayet rahat bir şekilde otelcilikle uzaktan yakından alakası olmayan bir hizmet bizi yönlendirdikleri city hotel de de yaşamadığımız sorun kalmadı onu da şöyle anlatayım Hiç abartmadan çok samimi bir yorum yapıyorum bırakın insanı hiç bir canlının bu adına otel denen ama asla alakası olmayan yerde kalmaması lazım gidip şehir hastanesinde kalın hem hiç para ödemezsiniz hem de emin olun daha fazla imkandan faydalanırsınız 23 kasım tarihinde otelde konakladık kocaman bir oda ve içinde sadece iki kişilik yatak duvarda tv dolap buzdolabı klima var kendini zor ısıtan bir klima ile o hangar gibi odayı asla ısıtamadık yoldan çevirsen daha iyi çalışır düşüncesini bize hissettiren iki tane küçücük çocuğu receptiona koymuşlar sorduğumuz her sorunun cevabını bilmiyoruz yanıtıyla aldık ısı problemimizi çöz(me)mek için de söz de yetkili diye Özer diye biriyle görüştük ancak böyle bir tesisin yetkilisi olabilecek biri zaten sizi asla dinlemiyor anlamıyor sadece kavga etmeye ve münakaşaya girmeye programlı biri gibi iletişim kurmanız imkansız tüm sitelere yorum yazacağımızı ve şikayet edeceğimizi söyledik bize ben de sizi şikayet edeceğim diye cevap verdi öyle biri yani 😀 ısı problemimize çözümü de bence soğuk değil iki tane yorgan örtün demek oldu tam bir çözüm insanı 😀havluların yatak yorgan ve yastıkların üzerinde kıl dolu nevresimlerin ütüsüz oluşunu geçtim yıkanmamış dahi üzerlerine sadece yumoş sprey sıkılmış otelde duşakabin olmaz mı demeyin yok arkadaşlar 😀 Türkiye de kalınabilecek en kötü yeri deneyimlemek isterseniz buyurun bir gelin ☺️ iki otelde de kalacağıma sokakta bankta yatarım yani kesinlikle tavsiye etmiyoruz

2023:11:24 11:42:34
Zafer Dilmaç

Zafer Dilmaç

Gerçekten tavsiye edilebilcek hiçbir yanı yok ilgi ve alaka sıfır .odalar çok geniş ahır gibi resmen oda da priz yok diyorum yatağı çekin arkadasında diyor odalar buz gibi haberiniz olsun zor durumda kalmadıkça kalmayın

2023:11:19 08:57:46
Pınar Keskin

Pınar Keskin

Niyetim 2 gece kalmaktı ama memnuniyetsizlikten dolayı bir gece zor kalabildik sabah olsada çıksak artık dedik geç saatte inanılmaz ses sanki odanın içinde konuşmalar yürümeler yatakların yayları o kadar sesli ve rahatsız ki anlatamam çift kişilik yatak yanlar yüksek ortaya doğru 2 kişi yatmak durumunda kalıyorsunuz priz 2 adet ama biri komple kabloları dışarıda hotel diye geçiyor ama oraya gidince bakıyorsunuz ki pansiyon ona göre gidecekler bir daha düşünün…

2023:09:04 05:16:51
Oğuz Akkan

Oğuz Akkan

Carsaflar, yastiklar, banyolar temiz, odalar genel olarak temiz ve yataklari rahat. Konum olarak merkezi bir yerde, heryere yuruyus mesefesinde fakat odalar cok ses geciriyor. Bina ahsap yogunlukta oldugu icin birisi merdiven cikarken ya da inerken biraz fazla ses geliyor. Onun disinda fiyat-performans yeri 👍🏻

2023:08:11 16:37:09
Fatih Bölükbas

Fatih Bölükbas

Önceden arayıp rezervasyon yaptırdım. Kapora istediler onu da yolladım. Otele geldiğimde odayı başkasına vermişler. Benim suçum yok. Arkadaş vermiş oldu. 21. Yüzyılda dijital çağda bile vergi kaçırıcaz diye müşteri kayıtlarını bilgisayara girmiyorlar muhtemelen. Başka otele yönlendireyim 4 yıldızlı filan dedi biz istemedik. Iyikide istememişim diğer yazılanları okuyunca doğru bir karar olduğunu anladım. Sürpriz seven bir insansanız bu oteli tercih edebilirsiniz.

2023:08:01 15:17:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Yıldırım 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı