İpekyolu Butik Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Bursa İpekyolu Butik Hotel

İpekyolu Butik Hotel, Bursa şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir butik oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi noktalarına yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

İpekyolu Butik Hotel, 2010 yılında Bursa'nın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan bir konseptle hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli ve samimi bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, konuklarına uygun fiyatlarla kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır. Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlarımız, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Konforlu ve şık odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
İpekyolu Butik Hotel, Bursa'da konaklama tercihi yapacak misafirler için ideal bir seçenektir. Merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla konuklarına unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi İpekyolu Butik Hotel Yorumlar - 1

user252458

Bursa İpekyolu Butik Hotel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin konumu çok merkeziydi ve tarihi yerlere yakın olması da büyük bir avantajdı. Odalar temiz ve konforluydu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Ezgi Atakul Sarı

Ezgi Atakul Sarı

Ocak ayındaki konaklamamızda gece donarak uyuduk. Oda asla ısınmadı. Koridorlar bile odadan daha sıcaktı. Klimalar görüntüden ibaret. Diğer odalardaki sesler adeta bizim odamızın içindeydi. Sesi geçtim gece odamız sigara dumanıyla dolmaya başladı. Otopark desen 6-7 araba ancak sığar. Asla tavsiye etmiyorum. Resmen rahat etmemek için para ödedik.

2024:01:24 10:05:22
Esra Kaplan

Esra Kaplan

Normalde 2 gün kalmak için gitmiştik, ancak 1 gece kalabildik. Nedeni gece inanılmaz gürültülü olmasıydı. Bina eski olduğu için sokaktaki gürültü direk odadan duyuluyor. Sokakta sürekli kavga motor tramvay sesleri vardı. Gece boyu uyuyamadık. Resepsiyondan arka tarafta oda varsa değiştirmeleri için rica ettik ama otel boş gözüktüğü halde oda olmadığını söylediler. Gece banyoya gittiğimde hamam böcekleri vardı. Çünkü lavabo giderinde kapak yoktu. Temizliği bence ortalama altı idi. Halılar yıkanmalı, inanılmaz kirli ve saç doluydu. Kahvaltı ortalama idi. Biraz patates kızartması, kişi başına bir haşlanmış yumurta ve birkaç reçel,bal vardı. Tavsiye etmiyorum, fiyatı uygun da değil, bu fiyatlara daha güzel yerlerde kalabilirsiniz.

2023:12:24 12:07:30
burcu avcı

burcu avcı

Öncelikle tüm çalışanlar ve özellikle Samet bey çok ilgili ve kibardı. Odalar temizdi.Kahvaltısı cesitli ve yeterliydi. Ailecek memnun kaldık.Konum olarak Bursa'da gezilecek yerlere çok yakında ve merkezi olması da avantaj oldu.

2024:01:17 10:29:16
Ezgi Çimova

Ezgi Çimova

Öncelikle kaldığımız süreçte bize destek olan tüm çalışanlara çok teşekkür ederiz. İnanılmaz misafirperver ve ilgili davrandılar. Küçük bebeğimiz var diye, ekstra ücret talep etmeden büyük odaya taşıdılar. Odada tek eksi puan çok büyük olduğu için ısınma problemi oldu. Fakat 7 aylık bebeğimizle kimseyi rahatsız etme korkusu olmadan rahatça vakit geçirdik. Bunun dışında otel çok merkezi konumda olması sebebiyle bebeğimle yakın mesafedeki birçok tarihi yeri gezme fırsatı buldum. Otelin büyük bir avlusu mevcut. Rahatça oturup çay, kahve keyfi yapabildik. Kahvaltı çok çeşitli ve mükemmel değildi. Fakat fiyat performans olarak otel gayet konforluydu. Fiyat olarak düşününce de gayet yeterli bir kahvaltıydı.

2023:11:21 18:33:44
Sibel Evgin

Sibel Evgin

Bütün personele ve otel sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Ev konforunda güler yüzlü saygılı ve samimi konaklama hizmeti veriliyor. Kahvaltı muhteşem, restaurantta görev yapan hanımefendi sanki evin annesi o kadar güler yüzlü hizmet veriyor ve lezzetli kahvaltıliklar ikram ediyorki inanılır gibi değil.Çarşıya,pazara çok yakın ve otelin üst sokağı komple lokanta. Kapıda karşılanıp yine kapıya kadar ugurlandigimiz bir tatil geçirdik. Bu ikinci gelisimizdi ve inşallah tekrarı nasip olur.

2023:11:24 12:16:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı