Güner City Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bursa Güner City Hotel

Güner City Hotel, Bursa şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Güner City Hotel, 2005 yılında Bursa'nın merkezi bir konumunda hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Güner City Hotel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Otel, misafirlerine uygun fiyatlarla konforlu bir konaklama imkanı sağlamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Güner City Hotel, Bursa'da konaklamak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Güner City Hotel Yorumlar - 1

user252436

Bursa Güner City Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve ulaşımı çok kolay. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Rabia Temel

Rabia Temel

Otele bakması için personelimizi gönderdik, asla kalınacak gibi olmadığını çok soğuk olduğunu duş başlığı olmadığını ve doğru düzgün ilgilenilmediğini söyledi, dolayısıyla konaklama yapmadık. Yapmadığımız halde yanlışlıkla gönderdiğimiz paranın iadesini yapmadılar ve yine doğru düzgün bir dönüş alamadık bir muhatap bulamadık. Nasıl bir işletme anlayışı bu anlamadım. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Kötü bir tecbübeydi

2024:01:24 09:48:03
Cansu Öztürk

Cansu Öztürk

Hiç abartmadan çok samimi bir yorum yapıyorum bırakın insanı hiç bir canlının bu adına otel denen ama asla alakası olmayan yerde kalmaması lazım gidip şehir hastanesinde kalın hem hiç para ödemezsiniz hem de emin olun daha fazla imkandan faydalanırsınız 23 kasım tarihinde otelde konakladık kocaman bir oda ve içinde sadece iki kişilik yatak duvarda tv dolap buzdolabı klima var kendini zor ısıtan bir klima ile o hangar gibi odayı asla ısıtamadık yoldan çevirsen daha iyi çalışır düşüncesini bize hissettiren iki tane küçücük çocuğu receptiona koymuşlar sorduğumuz her sorunun cevabını bilmiyoruz yanıtıyla aldık ısı problemimizi çöz(me)mek için de söz de yetkili diye Özer diye biriyle görüştük ancak böyle bir tesisin yetkilisi olabilecek biri zaten sizi asla dinlemiyor anlamıyor sadece kavga etmeye ve münakaşaya girmeye programlı biri gibi iletişim kurmanız imkansız tüm sitelere yorum yazacağımızı ve şikayet edeceğimizi söyledik bize ben de sizi şikayet edeceğim diye cevap verdi öyle biri yani 😀 ısı problemimize çözümü de bence soğuk değil iki tane yorgan örtün demek oldu tam bir çözüm insanı 😀havluların yatak yorgan ve yastıkların üzerinde kıl dolu nevresimlerin ütüsüz oluşunu geçtim yıkanmamış dahi üzerlerine sadece yumoş sprey sıkılmış otelde duşakabin olmaz mı demeyin yok arkadaşlar 😀 Türkiye de kalınabilecek en kötü yeri deneyimlemek isterseniz buyurun bir gelin ☺️

2023:11:24 11:25:18
Ayse Asdf

Ayse Asdf

Otelinizdeki kirli çarşaf ve yastık resimlerini ekledim diye yorumumu silmişler.. kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir otel demeye bin şahit ister. Fotoğraftakilerle alakası yok. Her taraf kıl leke pislik içinde. Odayı beğenmeyince paramızı istedik onu bile vermediler. Haram zıkkım olsun.

2024:01:02 13:24:07
Bünyamin Kanık

Bünyamin Kanık

Merhabalar ben Bünyamin Kanık Gerçekten bursa da nadir kusursuz otellerden biri odalar geniş,ferah,temiz personeller güler yüzlü ailenizle düşünmeden gelebileceğiniz otellerden biri ahmet beye ilgi ve alakasindan dolayi teşekkür ederiz... Daha güzel yerlere gelmeniz dileğiyle.

2023:12:08 22:07:55
Buse Önal

Buse Önal

İş için gittiğim Bursa şehrinde 1-2 haftalık konaklama yapacağım oteli şirketim ayarladı ve bu otel demeye bin şahit yerde kalmaya başladım.Otelin sahibiyim diye kendini tanıtan neye benzediği belirsiz olan resepsiyonist ilk günden başladı sözlü olarak tacizlerine (özel hayatımla ilgili sorular sormalar vb) daha sonrasında otele her girişimde işi varmış gibi peşimden gelip 10 mt2 asansöre benimle birlikte binip değişik davranışlar sergiledi. En son rahatsız olduğumu otelden çıkacagımı belirttim ve orada ki başka birine o kişinin yaptıklarını anlattım. Mafyavari bir tavırla kavga edercesine konuşmalar sergilediler asla suçlarını kabul etmediler.En son darp edilmeye kadar gitti olay ve karakolda kendilerinden şikayetçi oldum.İcra dairesinden bozma binayı otel yapmışlar ve her odanın üzerinde bir cam var biri rahatlıkla merdivene çıkarak sizin odanızı gözetleyebilir.Böyle kötü insanlara paranızı yedirmeyin.Sakın ailenizle gitmeyin güvenlik sıfır hizmet sıfır rezillik ötesi bir durum yaptıkları şeyi hala atlatmış durumda degılım ve nerede olursa olsun dile getiriyorum ki benim gibş daha başka insanlarda bunu yaşamasın

2023:09:07 19:14:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı