Can otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Can Otel Bursa

Can Otel, Bursa şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi noktalarına kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Can Otel, 2005 yılında Bursa'nın tarihi ve kültürel dokusunu keşfetmek isteyen misafirlerine hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Can Otel, misafirlerine uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Oteldeki odaların fiyatları, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için otelin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi Konum: Can Otel, Bursa'nın merkezi noktalarına yakın konumda bulunmaktadır.
  • Konforlu Odalar: Oteldeki odalar, misafirlerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır.
  • Restoran ve Cafe: Otel bünyesindeki restoran ve cafe, lezzetli yemekler ve içecekler sunmaktadır.
  • Ücretsiz Wi-Fi: Misafirler, otel genelinde ücretsiz Wi-Fi erişiminden faydalanabilirler.
Neden Can Otel'i Tercih Etmelisiniz? Can Otel, şehrin merkezi noktalarına yakın konumu, konforlu odaları ve uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunan otel, Bursa seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz ideal bir konaklama seçeneğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Can otel Yorumlar - 1

user252428

Bursa Can otelde konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforlu odaları beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da benim için büyük bir avantajdı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Ibrahim Avci

Ibrahim Avci

Gece geç saate kaldık diye ilk gördüğümüz yer olarak girdik girmez olaydık gözlerimizden uyku akıyordu yinede o psikolojimde kayıtlı kalmasını istemedim hemen aşağı indim ve odayı beğenmediğimi ve koktuğunu çarşaflar rengarenk olmuş oluşunu söyledim iptal ettiğimizi söyledik paramı kesik verdi kabul etmedim polisi aradım neymiş uğraşmış bi anahtar vererek polisi duyunca paramı verdi hepsini sonra çıkın çıkın diye bağırdı küfür etti kesinlikle yorumlara bakmadan görmeyin ben yorumlara bakmadım pişman oldum fazla para verin ama kendinize değer verin sağlıcakla

2023:11:28 01:05:28
52 《keremm》

52 《keremm》

Gayet fiyatına göre ideal bir ortamKonum olarak süperFiyat performans(Eşi ,dostu değilim!!)

2023:10:15 15:17:07
Abdel rahman Abdel fattah

Abdel rahman Abdel fattah

Hiç temiz değil ve yatak böcekleri ile dolu.Not clean at all and it is full with bed bugs.

2023:07:13 00:58:36
Elif Kılıç

Elif Kılıç

Hayatımın son günü olsa ve ertesi gün öleceğimi bilsem yine bu otelde konaklamam. Bilmem nasıl bir hata ettim de kaldım. Odadaki sigara kokusundan başımız ağrıdı. Ne demek kapalı bir alanda sigara içtirmek? Özellikle perdelere yaklaşılmıyor bile kokudan. Bir gece konakladık ama burnumuzun direği kırıldı odadaki kokudan. Tuvaletleri desen rezalet. Otelden ayrıldık ama hala kokusu burnumuzda. Burada kesinlikle kalmayın.

2022:12:03 06:43:49
Faik Hinc

Faik Hinc

Otelde dün gece konakladım ve bu sabah ayrıldım uygulamada otel hakkında iyi yorum yapanlar yüksek ihtimal eşleri dostları, Bu otele sakın adımınızı atmayın kutu gibi odalar, Son derece havasız, Yastık yorgan çarşafar leş gibi kıl tüğ içinde umarım uyuz olmam, Otel çalışanı son derece uslüpsüz. Çarşafları değiştirirmisiniz kirli dediğim de çarşaflar temiz en azından bana göre diye bir cevap verdi. Tuvalet desen leş gibi küçücük bir alana yapılmış. Otel demeye bin şahit lazım 50₺ fazla verin başka otelleri seçin hayatım boyunca bir daha asla adımımı atmayacagım resimlerde göründüğünden 30 kat beter inanmayan gitsin görsün bana hak versin !!!!

2021:11:14 09:42:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı