Ulu City Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Ulu City Hotel Bursa

Ulu City Hotel, Bursa şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Ulu City Hotel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Ulu City Hotel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz otopark imkanı
Ulu City Hotel, konforlu konaklama birimleri, kaliteli hizmet anlayışı ve merkezi konumu ile Bursa ziyaretinizde tercih edebileceğiniz bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlayan otel, iş veya turistik amaçlı seyahatlerinizde ideal bir konaklama seçeneği olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Ulu City Hotel Yorumlar - 1

user252420

Bursa Ulu City Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve ulaşımı çok kolay. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Miiyuusaa

Miiyuusaa

İnternetten araştırıp gittik. Aksam saat 7 civarı giriş yaptığımızda resepsiyondaki personel uyuyordu. Uzun uğraşlar sonucu uyandırmayı başardık. Kendisine oda ucretini sorduk 700tl dedi. Oda varmı dedik var dedi. Sonra gene uyumaya başladı. Tekrar uyandırdım. Odalara bakabilir miyiz dedim. Oda yok dedi. Gerçekten şaka gibi bi yer.

2024:01:23 05:32:11
RD Production

RD Production

Ets tur üzerinden rezervasyon yaptım 2 - 3 Aralık için yorumları okuyunca kuşkulandım kuşkulanmamakta elde değildi, oteli aradım hemen 1 Aralık günü hani rezervasyon yaptım bi problem varmı, bizde rezervasyon görünmüyor vs dendi ets turu aradım görüştüler hem ets hem otel bana dönüş yaptı bi problem yok yarın kimliklerinizle giriş yapabilirsiniz, cumartesi günü yoldayken otel tarafından arandım tekrar işte otelimiz dolu sizi başka bir otele göndermek zorundayız o otelde bizim falan dendi bu arada o otel konum olarakta yorumlar da da rezilliği görünüyordu kabul etmedim kabul etmeyince üslupları sertleşti o zaman iptal edine döndü dedim bekleyin bi ets yi arayayım ets tura anlattım olayı 1 önceki gün teyit etmek için görüştüğümüzü şuan yoldayız ve mağdur durumdayız dedim sonra biz görüşüp denildi dendi otel, ets tur yarım saat sonra dönüş yapıp başka bir otel önerdi bursa ilinde 2500 tl lik lüks kaliteli termal otelden ek ücret alamayacak şekilde kahvaltı dahil ederek mağdur olmamızı engelledi ama bu otele sakın sakın ola yaklaşmayın dolandırıcı sistemi var resmen 10 üzerinden 0 zaten yorumlarda herkes kendini belli ediyor 3 5 kendi yorumları hariç. ULU CİTY OTEL PİŞMANLIKTIR.

2023:12:05 09:00:38
Ummuhan Şensoy

Ummuhan Şensoy

Odada klima kumandası yok .oda su Çay yok.beyaz havlular artık renk değistirmiş.cay için bardak koymuşlar ama birşey içilecek gibi değil

2024:01:24 20:37:19
Eyüp Ensar Acar

Eyüp Ensar Acar

Arkadaşımla birlikte gittik otelin konumu,temizlik,güler yüzlü samimi çalışanları ile mükemmel hizmet Bursa'nın en iyi otellerinden olabilir gece vardiyasında çalışan abiye selam olsun.10/10

2024:01:22 14:02:21
Özge Coşkuner

Özge Coşkuner

TR- Aile olarak kalacaksanız lütfen fiyata kanıp kalmayın, hijyen açısından hiç uygun değil. Bu fiyata tabiki de mükemmel hizmet beklemiyorduk ama en azından temiz bir hizmet bekliyorduk. Sonuç olarak aradığımız şey çoktan bizlere ömürdü. Öncelikle rezervasyon sonrası çat diye para karttan çekildi.Checkin saatinde aranıp tüm odalar dolu olduğundan dolayı başka bir otele göndermek istediler. Kabul etmedik. Otele geldik ama gelmez olaydık yani. Bizden önce kalan kişiler çıktıktan sonra odalar temizlenmemişti. Her yerde kıl, tüy, toz… masa da yemek kırıntıları… tuvalet ise yani hiç hijyenik değildi. Arkadaş en azından bir çöp kovasını boşaltsaydınız… o ne öyle ağzına kadar doluydu. Yerde çamurlu ayak izleri… lavabo ve klozet desen ayrı hikaye… valla fare çıkacak diye korktum. Rezervasyon yaptırmadan önce bir düşünün derim!ENG- Obviously non hygienic place to stay. They charged the card right after the reservation. On the arrival day, they called us and tried to move us to another hotel. We denied, but maybe we should have cancelled it! After the previous guests, they didn’t clean the room. Everywhere, there was dust, hairs… the toilet was even worse. They didn’t clean the trash can! The closet and the sink were absolutely dirty.

2023:10:01 20:08:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı