Lion City Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bursa Lion City Hotel

Lion City Hotel, Bursa şehrinde konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Otel, şehrin merkezi konumunda yer almakta olup, tarihi ve turistik yerlere kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Lion City Hotel, 2010 yılında Bursa'nın kalbinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, misafirlerine yüksek kaliteli hizmet sunmayı ve unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Fiyatlarımız, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken odalar
  • Restoran ve barında lezzetli yemekler ve içecekler
  • Spa ve fitness merkezi imkanları
  • Toplantı ve etkinlikler için donanımlı salonlar
Lion City Hotel, konforlu konaklama birimleri, merkezi konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla Bursa'da tercih edilmesi gereken bir oteldir. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu her zaman önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Lion City Hotel Yorumlar - 1

user252412

Bursa Lion City Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve ulaşımı çok kolay. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Kunter

Kunter

Nerden başlayayım bilmiyorum. Öncelikle otelin çoğu odası boş olmasına rağmen otelin en saçma ve küçük odası bize verildi. Odadaki ışıklandırma yetersizdi yani gece lambası yanıyor gibiydi. Eşim ışığın yeterli olmamasından kaynaklı odada makyaj bile yapamadı. Odadaki yatak tekli bazadan birleştirilmiş ve kötü ve rahat değildi. Nevresim ve yastıklar sapsarıydı, yatarken yastıksız yattım o kadar diyim. Banyodan gider kokusu geliyordu. Havlular pis ve renkleri artık solmuştu. Kahvaltısı da yetersiz ve çok basitti.(bir kaç peynir, zeytin, domates ve salatalık, yumurta)Sabahları aç kaldık diyebilirim. Odada telefon bile yoktu. Resepsiyonla cep telefonuyla haberleşiyorduk. Televizyon kanalları sadece belirli ulusal kanallar ve fazlası yoktu maalesef.Kısacası berbat bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Konaklama yaptığım en kötü oteller arasında ilk 2 ye girer.

2023:09:11 05:33:19
Vesaire 035

Vesaire 035

Otele gitmedim. Ama rezervasyon için aradığımda ( başka bir uygulamadan fiyatına baktım) o fiyata mümkün değil diyorlar. Hatta yorumu yazmadan önce yine baktım fiyat hala aynı hemde oda kahvaltı ve suit oda. O zman öyle bir fiyat yoksa uygulamadan ya kaldırın oteli yada fiyat güncellemesi yapın. Uygulamanın yöneticisi aradı beni. O fiyattan rezervasyon yapabilirsiniz diyor. Ne yapacağız peki ?!

2023:11:27 17:59:08
taşkın atasoy

taşkın atasoy

Temizlik yoksunu bir otel. Sunulan görseller gerçeği yansıtmıyor. Banyo ve tuvalet kullanılamayacak durumda idi. Banyo ve tuvalette pis koku geliyordu. Klozet kapağı kırılmış ve yerinden çıkmıştı. Banyo duvarı cam olup jaluzi perde koymuşlar fakat jaluzi perde bozuk. Yatak kenarında yemek artıkları dolu idi. Daha önce kalan kişi Kettle ile çay demlenmiş, temizlenmeyen kettle içerisindekiler kurumuş ve pas yapmış. Oda temizlenmemişti. Sonradan 5 oda daha gösterdiler. Fakat bütün odalar pisti. Otelde temizlik yapılmıyor. 2 günlük ödenmiş rezervasyonum olmasına rağmen başka otele geçtim ve tekrar ödeme yaptım. Kesinlikle tavsiye etmem. Sunulan görsellere insanlar aldanmamalı.İşletmenin yanıtına istinaden ilave edilmiştir- İşletme ile defalarca telefonla görüştüğüm doğrudur. Sunulan 5 odanın da pisliğinden dolayı kalmadığım ücretin iadesi için. Sadece "Müşterilerimiz bizden memnun" ve "yapacak başka bir şeyimiz yok" cevabını alabildim.1 haftalık tatilim boyunca Agoda ile yaptığım mail iletişimi sonrasında2 gecelik konaklamanın 1 gecelik tutarını Agoda aracılı ile iade alabildim.- "işletmemizle online sitelerdeki görsellerimiz bire bir aynı" demişsiniz. Keşke benim yayınladığım fotoğrafları yalanlayabilseydiniz. Fakat fotoğrafların tarih ve konum bilgileri ile doğrulayacağımın farkındasınız.- "Kullanılmayacak meteryaller diğer misafirlerimiz gönül rahatlığı ile kullanıyorlar." demişsiniz. Kullanılmayacak durumdaki malzemeler hiç kimse tarafından kullanılamaz. Bu bencil mantıkla işletme yönetilmez. Size fotoğraflarını sunduğum odada 1 gece konaklamınızı tavsiye ederim.- 5 oda gezmediğimi iddia etmişsiz. Yalan ve pişkinlik içerisinde olmaktansa keşke yerinizden kalkıp odalarda pisliklere ve sorunlara bakabilseydiniz.Anadolu misafirperverliğinden yoksun, yalan ve pişkinlik içerisinde yönetilen bu oteli mağduriyetler yaşanmaması ve tatillerinin zehir olmaması için KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM !

2024:01:24 08:31:42
Cafer Krpcc

Cafer Krpcc

Personel güleryüzlü ve anlayışlı.Otel genel olarak temiz ama...odaların,lavabo ve pencerelerin mutlaka elden geçirilmesi gerekiyor.

2023:09:09 17:24:21
ali denden

ali denden

Gerek konum gerek temizlik konusunda çok iyi. Kahvaltı salonunda çeşidin bol olması güzel.

2023:12:28 07:12:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı