ibis Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Bursa ibis Hotel

ibis Hotel, Bursa şehrinde konforlu ve modern bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine şehrin merkezi konumunda uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

ibis Hotel, 2015 yılında Bursa şehrinde hizmet vermeye başlamıştır. O zamandan beri, misafirlerine kaliteli hizmet ve rahat bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

ibis Hotel, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Oda fiyatları, sezon ve doluluk durumuna göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca, erken rezervasyon indirimleri ve kampanyalar da mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
ibis Hotel, Bursa şehrinde konaklamak için ideal bir seçenektir. Merkezi konumu, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. İş veya turistik amaçlı seyahat eden herkesi memnun edecek bir konaklama imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi ibis Hotel Yorumlar - 1

user252404

Bursa ibis Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu beni çok etkiledi. Odalar geniş ve rahat, kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da büyük bir avantaj sağlıyor. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Temmuz 2024
Melih Timuçin

Melih Timuçin

Dünyanın bir çok farklı yerinde İbis otelde kalmış biri olarak söylüyorum Hindistandaki oteller bile buradan daha iyi. 2 kişi aynı odada kalırsanız cam açmadan uyuyamazsınız çünkü odada oksijen kalmıyor öyle küçük bir oda. Çok samimi değilseniz iş arkadaşınızla kesinlikle aynı odada kalmamalısınız çünkü gece sözüm ona ayrı yataklarınızda yatarken biraz kıpırdasanız arkadasınızın yatağına giriyorsunuz :D Televizyon var kumandası yok yastık var içinde pamuk yok 2 kişilik odada 1 tane terlik 500 ml su var.200 günlük bir bursa işimiz vardı Böyle kötü bir hizmet aldıktan sonra yerel bir işletme ile anlaştık zaten bundan daha kötü bir yer olamayacağı için devam eden süreci orada geçireceğiz.

2024:01:12 05:31:40
güven

güven

Odalarda televizyon var ama görüntü berbat duşakabinin kapısının plastikleri gitmiş tutmuyor iki kişilik oda diye tek kişilik odaya dip dibe 2 yatak konmuş beraber yatıyorsunuz resmen banyo gerçekten kötü tuvalet fırçası bile konmamış odada oturacak yeriniz kalmıyor yerleştiğinizde otel çalışanları iyi niyetli ve güler yüzlü ama yataklarda olan yastıklar rezalet içleri kalmamış ve yataklar gerçekten iyi değil yönetim hiç umursamamış 2k fazla verin başka otelde kalın

2024:01:12 05:15:22
Rüzgar Şentürk

Rüzgar Şentürk

Odalar temiz yataklar temiz personeller nazik manzara mükemmel ötesi fiyatlar ucuz ve güzel resepsiyondaki erdem bey çok ilgili bir çalışan 10/10luk bir otel

2024:01:16 08:16:33
Önder Serçe

Önder Serçe

Yataklar ve yastıklar çok rahatsız,,, banyolarda temizlik kötü. Görünen yerleri temiz göstermek adına temizlik yapılmış.. TV hala kılçık antenle sanıyorum.. adam akıllı izleyeceğiniz hiç bir TV kanalı ya yok olanda 80 let forever .. günde iki kere odaların kartları arizalaniyor oda ya çıkıp yeniden aşağıya iniyorsunuz yeniden kart alıp çıkıyorsunuz...Resepsiyonu aramaya çalışmayın telefon çalıyor gibi olsa da ne oda servisi ne de resepsiyona ulaşılamıyor... Cep telefonu ile hoteli arayarak resepsiyon ile iletişim kurmak zorunda kaldım.Kahvaltı hariç, 3 gece, 2 oda için gecelik 95 euro ücreti kesinlikle haketmiyorsunuz..

2023:10:28 17:07:49
Zeynep Özkan

Zeynep Özkan

Konun olarak şehir merkezine uzak fakat arabanız varsa sorun olmaz ve otopark yeterince büyük. Kahvaltısı güzel ve yeterli. Otel çalışanları güler yüzlü. Odalar yeteri kadar temiz. Tv akıllı tv olmasına rağmen görüntü çok kötü ve internete bağlanmıyor. Extra resepsiyondan havlu istedik 2 kere fakat gönderilmedi. Nedenini anlayamadık. 1 saat boyunca bekledik.

2023:12:31 22:50:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı