Kilitçi Ismail Anahtar-Kilit-Cam Mekanizması

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Bursa Kilitçi Ismail Anahtar-Kilit-Cam Mekanizması

1995 yılında kurulan Kilitçi Ismail Anahtar-Kilit-Cam Mekanizması, Bursa şehrinde hizmet veren köklü bir işletmedir. Anahtar, kilit ve cam mekanizmaları konusunda uzmanlaşmış olan işletme, geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Kilitçi Ismail Anahtar-Kilit-Cam Mekanizması, 1995 yılında İsmail Bey tarafından kurulmuştur. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla Bursa'da tercih edilen bir işletme olmuştur.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Fiyat politikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlenmektedir.

Hizmetlerimiz

  • Anahtar ve kilit satışı
  • Cam mekanizması tamiri
  • Oto anahtarları ve kumandaları
  • Güvenlik sistemleri kurulumu
Kilitçi Ismail Anahtar-Kilit-Cam Mekanizması, uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. İşletmemizi tercih ettiğinizde, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri en kısa sürede ve en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Kilitçi Ismail Anahtar-Kilit-Cam Mekanizması Yorumlar - 1

user252394

Bursa Kilitçi İsmail gerçekten işini çok iyi yapan bir çilingir. Anahtar, kilit, cam mekanizması gibi konularda oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Ayrıca müşteri memnuniyetine de önem veriyor ve sorunları hızlı bir şekilde çözüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
Fatma Demir

Fatma Demir

İşinde çok başarılı bir esnaf.bir kaç yere gittikten sonra İsmail ustaya gittim herkesin olmaz dediği işi ince bir işçilik ile halletti

2023:10:14 19:13:44
Hasan Basri Sönmez (HBS)

Hasan Basri Sönmez (HBS)

Usta işinin ehli, müşterisiyle ilgili baya. Ne sorununuz varsa elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Tamir olabilecek bir parça için, işin kolayına kaçıp bunu değişelim biz demiyor.

2023:05:10 19:22:31
muhittin sener

muhittin sener

Kilitçi İsmail Renault Latitude excutive aracımın söför kapını açık kapalı algilamiyordu,swich sensörü değiştirdi araçtaki bütün sorunlar düzeldi,el fren elektrik hata veriyordu ,eller serbest hata veriyordu ,karşılama devre disiydi hepsi o swich yuzundenmis swich sensör degisti 800 ₺ ye işçilik ve parça beraber işimi cözdü ,çok teşekkür ederim ustamiza ,kilitçi bilmem kim var doymuslar müşterinin yüzüne bakmıyorlar ,bu adam Tam esnaf kilitçi İsmail işin rast gitsin

2023:05:09 19:58:13
Levent ÖZÇAKIR

Levent ÖZÇAKIR

Sanayi bilen bir arkadaş yönlendirdi. Adamlar problemi çözdü. Araba anahtarı ve kilit ile ilgili probleminiz varsa gidebilirsiniz

2023:08:05 05:10:35
Mustafa Çalışkan

Mustafa Çalışkan

Bursada gidilmemesi gereken bir kapı tamircisi kazıklama konusunda oldukça başarılı bir kardeşimiz kim yetistirdiyse bu arkadaşı sadece parayı öğretmiş insan nasıl kazıklanir konusunda tam bir prof aldığı para sonuna kadar haram zıkkım olsun şu mübarek ramazan gününde Allah korkusu yok bunda gitmeyin arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum

2023:03:27 17:12:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı