Bursa Elektronik Anahtar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bursa Elektronik Anahtar

Bursa Elektronik Anahtar, Bursa şehrinde hizmet veren bir anahtar ve kilit sistemleri firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine yüksek kaliteli ürünler ve profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Firmamız 2010 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ve kalite standartlarını ön planda tutarak sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

Bursa Elektronik Anahtar olarak, müşterilerimize rekabetçi fiyatlar sunmaktayız. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve dayanıklı anahtar ve kilit sistemleri
  • Profesyonel ve tecrübeli ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Bursa Elektronik Anahtar, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak sektörde fark yaratmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve geniş ürün yelpazemiz ile müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz. Bizi tercih ettiğinizde, güvenilir ve kaliteli hizmetin keyfini yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Bursa Elektronik Anahtar Yorumlar - 1

user252386

Çok hızlı ve profesyonel bir hizmet aldım. Elektronik anahtarımı kısa sürede yaptılar ve fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
Hamza Karanlik

Hamza Karanlik

Anahtarın a sından anlamayan bir işletme 3 ayda 4 kez gittim sustasi bozuk diyoruz onu yapıyor tuşunu bozuyor her gittimde başka tarafı bozuyor kayapalı anahtara gittim en son onun dandik taktiği kasayı değiştirdi şuan on numara anahtarım bir kuruş para almadı küçük sanayide kayapalı anahtardan sasmayın derim bursa anahtar üçkağıtçı anahtarın a sından anlamayan bir yer

2024:01:25 12:24:02
Gökhan Bulut

Gökhan Bulut

Aracımın anahtarını yeniletmek için geldim, düşündüğümden çok daha uygun uygun fiyata düşündüğümden de daha kaliteli bir ürün ile değişim yapıldı.Bunun haricinde daha önce de birkaç defa uğradım hepsinde çok memnun kaldım.Bir de ayrıca geçen sene anahtarım bagajda kalmıştı onun için çağırmıştım, o gün de işimi çok hızlı bir şekilde hallettilerUygun fiyata kaliteli işçilik arıyorsanız burasını kesinlikle tavsiye ederim.

2021:10:23 14:31:22
Hüseyin Avni Çinçin

Hüseyin Avni Çinçin

İşinin ehli ve müşteriye iyi davranan elemanlara sahip bir işletme, 5 yıldızı hak ediyor.

2023:10:31 10:00:38
Ismet aydın

Ismet aydın

Telefon ile konuştuk, ancak buraya gitmedim. Ancak telefon da çok yardımcı oldu ve nazik davrandı.

2023:12:11 14:37:25
Yusuf Sakin

Yusuf Sakin

Aracımdaki problemi alternatif yöntem ile çözdüler. Şu an işimi görüyor. Fakat kayar kapıdaki kilitleri yapmadılar. Yada yapmak istemediler. Farklı bir işletmeye yönlendirdiler. Aslında teferruatlı olan işi yaptılar. Basit olan iş kaldı. Kendilerini geliştirmeliler.

2022:04:30 21:11:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı