Köse Hukuk Bürosu Bursa Nilüfer Boşanma Avukatı Ceza Avukatı İş Hukuku Avukatı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 67 Yorum Ekle

Bursa Köse Hukuk Bürosu

Köse Hukuk Bürosu, Bursa şehrinde hizmet veren köklü bir hukuk firmasıdır. Büromuz, uzman avukat kadrosuyla müvekkillerine Boşanma, Ceza ve İş Hukuku gibi alanlarda hukuki destek sunmaktadır.

Tarihçe

Köse Hukuk Bürosu, 2005 yılında Av. Mehmet Köse tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana adaletin sağlanması ve müvekkillerin haklarının korunması için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve şeffaf fiyatlandırma politikası benimsemekteyiz.
  • Müvekkillerimizin bütçelerini düşünerek uygun ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Müvekkillerin haklarını koruma odaklı çalışma prensibi
Köse Hukuk Bürosu'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman avukat kadromuz, hızlı çözümlerimiz ve müvekkillerimizin haklarını koruma odaklı çalışma prensibimizle her zaman yanınızdayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Köse Hukuk Bürosu Bursa Nilüfer Boşanma Avukatı Ceza Avukatı İş Hukuku Avukatı Yorumlar - 1

user252212

Bursa Köse Hukuk Bürosu'nda çalışan avukatlar oldukça profesyonel ve işlerini titizlikle yapan kişilerdir. Özellikle boşanma, ceza ve iş hukuku konularında uzman olduklarını gözlemledim. Müşteri memnuniyetine önem veren bir hizmet anlayışları var. Kendilerine danıştığım konularda her zaman doğru ve hızlı çözümler ürettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

27 Temmuz 2024
Zuleyha Sengul

Zuleyha Sengul

Avukat hanımla şans eseri tanistik. Çok zor olan beni korkutan boşanma ve çocuğumun velayeti konusunda hem manevi olarak hem de mesleki bilgisiyle beni bir an olsun yalnız bırakmadı. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.

2023:10:09 13:44:25
hasan özderya

hasan özderya

Zor bir dava sürecimde kişiliğinizle ve mesleki tecrübenizle yanımda olarak başarılı bir şekilde atlatmama yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim sizin gibi mesleğini layıkıyla yerine getiren genç avukatlarin olması adaletin yerini bulması için bir sans başarılarınızın devamını temenni ederim...

2023:10:03 14:06:34
Zeynep Sevil

Zeynep Sevil

Bir arkadaş tavsiyesi üzerine teyzemin boşanma davası için kendisine başvurduk. Emekleri ve sorunumuzu bu kadar hızlı çözdüğü için kendisine cok tesekkur ediyorum.

2023:10:17 16:23:49
Hasan Özderya

Hasan Özderya

Sorunumuzu çözdü. Yardımsever kibar biri. Kendisine tekekkür ediyorum.

2023:10:03 14:29:35
Feridun Guler

Feridun Guler

boşanma sürecinde çok yardımcı oldu

2023:10:03 14:15:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 11:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı