BENK HUKUK & DANIŞMANLIK – Av. Mehmet BENK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Benk Hukuk & Danışmanlık - Av. Mehmet Benk

Bursa şehrinde faaliyet gösteren Benk Hukuk & Danışmanlık, Av. Mehmet Benk tarafından kurulmuştur. Hukuk alanında uzmanlaşmış olan işletme, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Benk Hukuk & Danışmanlık, 2010 yılında Av. Mehmet Benk tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hukuk hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar belirlemekteyiz.
  • Müşterilerimizin bütçelerini göz önünde bulundurarak esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Hukuk alanında uzman avukatlarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak her dava ve danışmanlık sürecinde titizlikle hareket etmekteyiz.
  • Hızlı ve etkili çözümler üreterek müşterilerimizin haklarını korumayı amaçlıyoruz.
Benk Hukuk & Danışmanlık, müşterilerine profesyonel ve güvenilir hukuk hizmetleri sunarak her zaman yanlarında olmayı hedeflemektedir. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir danışman arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi BENK HUKUK & DANIŞMANLIK – Av. Mehmet BENK Yorumlar - 1

user252182

Av. Mehmet BENK gerçekten alanında uzman ve işini titizlikle yapan bir avukat. Kendisiyle çalışma fırsatı bulduğum için çok memnunum. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve her aşamada beni bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
Murat ARSLANOĞLU

Murat ARSLANOĞLU

Bursa avukat olarak Mehmet bey işini kaliteli yapan tecrübeli ve ilgili bir avukattır. Süreç içerisinde dosya durumu ile ilgili sık sık bilgilendirme yaptı, beni ve ailemi dosyamız hakkında merakta bırakmadı. Davamızı başarı ile sonuçlandırdığından kendisine şükran borcumuz vardır.

2023:05:25 18:53:28
hasan tahta

hasan tahta

Bursa avukat olarak avukat arayışı içerisindeyken Avukat bey ve ekibi ile tanıştım. Gayet ilgili bir avukattır. Sorunlarımıza profesyonelce yaklaşımı, tecrübesi ile çözüm getirdi ve dosyamızı sonuçlandırdı. Kendisine ve ekibine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

2023:02:15 19:15:45
Sebahattin TATLICI

Sebahattin TATLICI

Tecrübeli ve işinde tam anlamıyla en iyisi diyebileceğimiz avukatlardandır. Av. Mehmet BENK ve ekibi dava sürecimizi çok iyi bir şekilde takip edip süreç hakkında ekibi ile birlikte sürekli gerekli bilgilendirmeleri yapmış ve iş takibini eksiksiz yerine getirmişlerdir. Ve dava sürecimi olumlu sonuçlandırmışlardır. Buradan başta Av. Mehmet BENK olmak üzere ekibine çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.

2022:07:30 13:08:38
Sinem Kaya

Sinem Kaya

Öncelikle Avukat Mehmet benk Bey e ilgisin de ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Tecrübeli avukatların işlerinde ne kadar titiz bir şekilde ilerlediklerini kendisinin müvekkili olarak deneyimlemiş oldum bunun için bir kez daha teşekkür ediyorum ve işin de başarılar diliyorum. Güvenerek gidilebilecek tecrübeli bir avukat kesinlikle tavsiye ederim.

2022:01:15 12:30:08
Oktay Taş

Oktay Taş

Herkes için gergin ve zor geçen yasal süreçlerin devamı sırasında profesyonel, ilgili ve anlayışlı desteğe çok ihtiyacı oluyor. Tam da bu konuda Mehmet bey ve ekibini şiddetle tavsiye edebileceğim bir avukat. Gerek her sorumu detaylıca en kısa sürede cevaplaması, gerek saygılı anlayışlı ilgili ve profesyonel süreç yönetimi, gerekse güleryüzlülüğü ve sıcak kanlılığı ile kendinizi ve davanızı güvende hissedebilirsiniz.Her şey için kendisine buradan teşekkür ediyor Bursada avukat arayan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

2022:01:16 12:08:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı