Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali, Bursa şehrinde bulunan ve şehirlerarası otobüs seferlerinin gerçekleştirildiği önemli bir ulaşım merkezidir. 1985 yılında hizmete açılan terminal, yıllar içinde modernize edilerek günümüzde de hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat politikası, sefer yapılan güzergah ve otobüs firmalarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ancak genel olarak uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunmaktadır.

Hizmetler ve Özellikler:

  • Geniş ve konforlu bekleme alanları
  • Çeşitli yeme içme ve alışveriş olanakları
  • Otopark imkanı
  • Engelli dostu hizmetler
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Modern ve konforlu hizmetleriyle seyahatinizi keyifli hale getirebilir, geniş güzergah seçenekleriyle istediğiniz yere güvenle ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali Yorumlar - 1

user252160

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali Hafif Ray İstasyonu, şehir içi ulaşımı kolaylaştıran önemli bir durak. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun konumu da oldukça merkezi, bu da ulaşımı daha da kolaylaştırıyor. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir durak.

27 Temmuz 2024
Tanner Hunter (Cotyora)

Tanner Hunter (Cotyora)

Tuvaletlere para alırken gösterdiği ilgiyi pisuvarlara gösterse çok iyi olur. Kokudan WC lere girilmiyor. Lavabolara günde1 kez uğranıyor herhalde. WC lerin temizliği dışında tesisler güzel.

2023:12:13 12:16:13
Mertcan Ayvaz

Mertcan Ayvaz

Gördüğüm en iyi terminaller arasında.Güvenlik harika , karşısında avm mevcut.Dışarıda tramvay seçeneği de cabası.Terminal'in içinde ne ararsan var.

2023:10:19 14:20:08
horrificdetective

horrificdetective

Hem içi hem de dışı büyük bir otogar,soğuktan korunmak için içeriye girip otobüsünüzü bekleyebilirsiniz. İçerisinde bir sürü otobüs firmalarının gişeleri ve alışveriş/hediyelik dükkanları var ancak özellikle yemek satan yerler aşırı pahalıya satıyor. Otogarın çıkışında bulunan kiosk cihazlarından bursakart alıp T2 tramvay hattı ile şehir merkezine ulaşabilirsiniz.

2023:10:18 08:38:21
KEVSER ÇARŞI

KEVSER ÇARŞI

Büyük ve güzel içeride kestane şekeri, pişmaniye gibi şeyler alabileceğiniz dükkanlar da var. Biz arkadaşımızı yolcu ettik.

2024:01:25 11:32:23
Mehmet Birtek

Mehmet Birtek

içerisi klimalı oturmak için güzel Bursanın giriş kısmında buradan tramvay olmasıda güzel hemen yanında camide var alışveriş wc kestane şekeri hepsi mevcut

2023:08:31 09:31:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı