Özkök Hukuk Bürosu Bursa Avukat Özlem Zennup ÖZKÖK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Özkök Hukuk Bürosu Bursa Avukat Özlem Zennup ÖZKÖK

Özkök Hukuk Bürosu, Bursa şehrinde faaliyet gösteren köklü bir hukuk firmasıdır. Büro, Avukat Özlem Zennup ÖZKÖK tarafından kurulmuş olup, uzun yıllardır müvekkillerine kaliteli hukuki hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Özkök Hukuk Bürosu, 2005 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana birçok başarılı dava sonuçlandırmış ve müvekkillerine adaletin sağlanması için çalışmıştır.

Fiyat Politikası

Özkök Hukuk Bürosu, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, yapılan işin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal hizmet sunumu
  • Güvenilir ve saygın bir hukuk firması olma
Özkök Hukuk Bürosu, müvekkillerine her zaman en iyi hukuki hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Profesyonel ve etkili bir şekilde hukuki sorunlarınızı çözmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Özkök Hukuk Bürosu Bursa Avukat Özlem Zennup ÖZKÖK Yorumlar - 1

user252098

Özlem Zennup Özkök Avukat ile çalıştım ve çok memnun kaldım. İşini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve çözüm odaklı bir avukat. Kendisiyle çalışmak benim için çok kolay ve rahat oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
Murat Kayan

Murat Kayan

Özlem hanımın bizzat müvekkiliyim . Mesleğini prensipli bir şekilde yürüten , güler yüzlü ,temiz kalpli , güvenilir , şeffaf ve adaletli bit avukattır kendisi .Bursa’da iş hukuku ve kanunları kapsamında kendisinin zirve bir avukat olduğunu düşünüyorum. Gönül rahatlığı ile başvuru yapıp hizmet alabilirsiniz . Saygılarımla .

2023:12:06 09:20:10
Merve Fidancı

Merve Fidancı

Özlem hanım mükemmel biri..Annemin uğradığı mobing ve haksızlıklarda hep arkasında olmakla beraber her konuda yardımcı oldu. Annem bu gün işçi alacağı davasında hakettiği tazminatı avukat özlem hanım aracılığı ile aldı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz.

2023:08:03 10:06:21
Meryem Mutlu

Meryem Mutlu

Bosanma davasinda ofisinizden aldigim hizmet surecinde en basta avukatim ozlem zennuba ve calisma ekibine sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum her aradigimda ilgi ve alakalariyla hep yanimda oldular kendilerine basarilar diliyorum.

2023:12:04 08:12:25
Melike Çelik

Melike Çelik

Melike ÇelikÖzkök hukuk bürosu ile yollarımız boşanma davası açmaya karar verdiğimde kesişti. Randevu alıp ofise gittiğimde Özlem hanımın güleryüzü, pozitif enerjisi ile karşılaştım. Sohbet edip durumumu paylaştıkça, kendisinin yaklaşımından işini ne kadar sevdiğini ve profesyonelliğini anlamış oldum.Başından beri sonsuz güven duydum kendisine😊Biraz uzun ve zorlu bir süreçte yol arkadaşlığı yaptık Özlem hmla.Dava sürecimi çok kolay ve olabilecek en kısa sürede sonuca bağladı.Bursa’da her türlü dava ile ilgili size yardımcı olabilecek en iyi avukat diyebilirim😊Özlem hm ve ekibine çok teşekkür ediyorum.sevgilerimle

2023:09:13 11:29:43
FERİDE ÖZGÜR

FERİDE ÖZGÜR

Özlem hanıma en çaresiz ve zor zamanımda rastladım bana hem hukuksal hem manevi olarak çok destek oldular işinde gerçekten uzman ve azimli mükemmel bir avukat işini severek yapıyor iyiki ona rastlamışım gönül rahatlığıyla davalarınızı teslim edebilirsiniz Özlem hanım ve ekibine çok teşekkürederim🙏

2023:08:07 12:45:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı