Avukat Engin Çalışkan | Bursa Avukat, Bursa Miras Avukatı, Bursa Boşanma Avukatı, Bursa İş Avukatı, Bursa Kira Avukatı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Bursa Avukat Engin Çalışkan

Avukat Engin Çalışkan, Bursa şehrinde hizmet veren bir avukattır. Özellikle miras, boşanma, iş ve kira hukuku konularında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Avukat Engin Çalışkan, yıllardır Bursa'da hukuk alanında hizmet vermektedir. Tecrübeli ve uzman bir ekip tarafından yönetilen bir hukuk bürosudur.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Ücretlendirme konusunda şeffaf bir politika izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Miras, boşanma, iş ve kira hukuku konularında uzman avukatlarla çalışma imkanı.
  • Müşteri memnuniyetine önem veren bir hizmet anlayışı.
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma kabiliyeti.
Avukat Engin Çalışkan, müşterilerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sunarak, hukuki sorunlarını en iyi şekilde çözmelerine yardımcı olmaktadır. Müşteri odaklı yaklaşımı ve uzman ekibi ile tercih edilmesi gereken bir hukuk bürosudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Avukat Engin Çalışkan | Bursa Avukat, Bursa Miras Avukatı, Bursa Boşanma Avukatı, Bursa İş Avukatı, Bursa Kira Avukatı Yorumlar - 1

user252084

Avukat Engin Çalışkan'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum ve çok memnun kaldım. Hem iş ahlakı hem de hukuki bilgisi konusunda oldukça başarılı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni süreç boyunca bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
Berivan Anbar

Berivan Anbar

Bir konuda bilgisine danışmak için aradım. Engin beyden önce aradıklarım bir soru için danışma ücreti istedi ama kendisi hiçbir şey talep etmeden benim için araştırma yaptı. Çok müteşekkiriz. İstediğimiz bilgiye ulaştık

2023:11:28 15:50:28
Yunus Toprak

Yunus Toprak

Avukat engin beyi tesadüf eseri buldum.Hukuki desteğe ihtiyacım vardı.Ne bir danışmanlık ücreti ne bir bedel hiç bir şey beklemeden tamamen karşılıksız sorduğum soruları cevapladı kendisine çok teşekkür ediyorum.işini ticarethane gibi görmeyenlerin sayısı bu memlekette çoğalır inşallah.İyi mesailer

2023:10:30 13:24:16
Kübra Özdemir

Kübra Özdemir

Bursa'da boşanma ve miras alanında en iyi hizmeti veren ofislerden bir tanesi herkese tavsiye ederim. Genç ve işinin ehli avukatlar.

2023:08:10 12:51:58
Cevat Aytekin

Cevat Aytekin

İş davama baktı Engin bey. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2024:01:20 15:57:28
abdullah erbey

abdullah erbey

Çalıştığımız süre boyunca sorduğumuz her soruyu içtenlikle cevaplaması, işini düzen ve titizlikle takip etmesi avukat Engin Beyin takdir ettiğim özellikleri. İnsana değer vermesi ve dürüst kişiliğinden dolayı çalışmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

2023:04:26 08:29:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı