Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu/Law Office

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bursa Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu

1990 yılında kurulan Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu, Bursa şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan köklü bir kuruluştur. Büro, geniş bir hukuk alanında uzman avukat kadrosuyla müvekkillerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu, kurulduğu günden bu yana birçok başarılı dava sonuçlandırmış ve müvekkillerine adaletin sağlanması için çalışmıştır. Hukuk alanındaki deneyimleri ve başarılarıyla tanınan bir hukuk bürosudur.

Fiyat Politikası

Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu, müvekkillerine adil ve şeffaf fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş hukuk alanında uzman avukat kadrosu
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Adil ve şeffaf fiyat politikası
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal hukuki danışmanlık hizmetleri
Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu, müvekkillerine en iyi hukuki çözümleri sunmak için çalışmaktadır. Uzman avukat kadrosu ve geniş hukuk alanındaki deneyimleriyle müvekkillerine adaletin sağlanması için kararlılıkla çalışmaktadır. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir danışman arıyorsanız, Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu sizin yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu/Law Office Yorumlar - 1

user252046

Bursa Tandogan&Tandogan Hukuk Bürosu'ndan Avukat hizmeti aldım ve oldukça memnun kaldım. Avukatımın alanında uzman olduğunu ve dava sürecinde beni çok iyi yönlendirdiğini düşünüyorum. İlgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Temmuz 2024
Lila

Lila

Çok iyi insan hem Ali bey hem Numan bey ikisinden de Allah razı olsun tanıdığım en iyi avukatlar 5 yıldız drgil on yıldiz hakediyorlar .

2023:12:20 13:08:38
OĞUZHAN ABDULLAH ERGÜL

OĞUZHAN ABDULLAH ERGÜL

Bilgi, birikim ve mesleki yeterlilikleri yanında insani değerleri hat safhada olan, müvekkillerine yardımcı olurken maddi kaygıları bir kenara bırakıp en iyi şekilde çözüm odaklı çalışan hukuk bürosu. Mesleki etik değerlere sahip Ali bey ve Numan Beyle tanıştığım için çok mutluyum.

2022:05:28 09:42:02
Genc Turk

Genc Turk

Merhaba, Avukat Ali beyi İş hukuku danışmanı ararken tesadüfen internetten buldum.Randevum esnasında yararıma olacak verdiği alternatif fikirler, tecrübeli birikimli bakış açısı ve nezaket’i içimdeki buhranı, kafamdaki soru işaretlerini tamamen yok ederek bana umut verdi, hedefime varmamı sağladı. Her kesimden insana hitap edebilecek entellektüel cömert birisi ve aynı zamanda şık. 😊Zorlu hukuk süreçlerimde avukat olarak gideceğim adres tekrar avukat Ali bey olacak.Kendilerine teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum.

2021:09:25 15:42:05
Mihrican Kontel

Mihrican Kontel

İşini layıkıyla yapan, müvekkillerinin hakkını her anlamda savunan ve onların davalarını kendi davaları gibi sahiplenen Ali Bey'e ve Numan Bey'e çok teşekkür ederiz. Mağdur edilmek istendik fakat sayelerinde mağdur olmadık, mağdur olmadığımız gibi hakkımız olanı da aldık. Emeklerine sağlık...

2022:03:31 19:05:17
AYŞE TÜRKAY

AYŞE TÜRKAY

Mesleki vasıfları ve tecrübesi müvekkillerine yaklaşımı ile mükemmel bir insan ve mükemmel bir Avukat olan Ali bey ve Numan beye davamda yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

2021:11:22 00:10:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–00:00
  • Salı 06:00–00:00
  • Çarşamba 06:00–00:00
  • Perşembe 06:00–00:00
  • Cuma 06:00–00:00
  • Cumartesi 06:00–00:00
  • Pazar 06:00–00:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı