Bursam Sigorta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Bursam Sigorta

Bursam Sigorta, Bursa şehrinde faaliyet gösteren bir sigorta şirketidir. 1990 yılında kurulan şirket, sigorta sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir.

Hizmetlerimiz

Bursam Sigorta, otomobil sigortası, konut sigortası, sağlık sigortası, seyahat sigortası gibi birçok farklı sigorta ürünü sunmaktadır. Müşterilerine geniş kapsamlı sigorta çözümleri sunarak, onların güvende olmalarını sağlamayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikamız

Bursam Sigorta, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli sigorta hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır. Her bütçeye uygun sigorta paketleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Bursam Sigorta, bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet vermektedir. Her türlü sigorta ihtiyacını karşılayacak geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Uygun fiyatlarla kaliteli sigorta hizmetleri sunma
  • Geniş ürün yelpazesi ile müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunma
  • Deneyimli ve uzman kadrosuyla güvenilir hizmet sunma
Bursam Sigorta, müşterilerine güvenilir ve kaliteli sigorta hizmetleri sunarak, onların hayatlarını kolaylaştırmayı ve güvende hissetmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Siz de Bursam Sigorta'nın ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanarak, sigorta ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Bursam Sigorta Yorumlar - 1

user251924

Bursa Bursam Sigorta Sigorta Ajansı, müşteri memnuniyetine önem veren ve profesyonel hizmet sunan bir sigorta ajansıdır. Çalışanlarıyla iletişimi güçlü ve sorunlara hızlı çözüm bulmaktadırlar. Sigorta işlemlerindeki kolaylık ve hızları da takdire değer. Ancak bazen iletişimdeki aksaklıklar nedeniyle bilgi akışında sorunlar yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir sigorta ajansıdır.

26 Temmuz 2024
ibrahim arı

ibrahim arı

Bütün şirketlerden fiyatlar 10 dkkada elinizde.

2020:08:31 15:24:34
Sinan Büktel

Sinan Büktel

2020:11:16 13:20:46
Murat Şen

Murat Şen

2021:03:30 14:30:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı