Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Bursa Rizvanoğlu

Rizvanoğlu, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir aile işletmesidir. 1975 yılında kurulan işletme, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini sunmaktadır.

Tarihçe

Rizvanoğlu, 1975 yılında Mehmet Rizvan tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmetiyle Bursa'nın en popüler restoranlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Rizvanoğlu, müşterilerine uygun fiyatlarla yüksek kaliteli yemekler sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde geniş bir yelpaze bulunmakla birlikte, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetleri
  • Kaliteli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Rizvanoğlu'nu tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemekleriyle hem de kaliteli hizmetiyle müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen bir işletmedir. Ayrıca, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Bursa'da geleneksel Türk mutfağını deneyimlemek isteyen herkesi Rizvanoğlu'na bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Rizvanoǧlu Yorumlar - 1

user251888

Bursa Rizvanoğlu Mücevher Mağazası oldukça şık ve kaliteli ürünler sunuyor. Mağazada çalışan personeller de oldukça ilgili ve yardımsever. Mücevherlerin tasarımları da oldanımlı ve göz alıcı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da aldığınız ürüne değiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Temmuz 2024
Vildan Türkan Can

Vildan Türkan Can

Temiz, hijyen bir ortam ,güler yuzlu personeliyle tavsiye edebilecegim bir ortam..haa 😉 bu arada yemekler lezzetli..

2021:04:21 13:09:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı