Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 48 Yorum Ekle

Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi

Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi, Bursa şehrindeki en önde gelen tüp bebek merkezlerinden biridir. 1996 yılında kurulan merkez, uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile çiftlere üstün kalitede tüp bebek hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi, Prof. Dr. Mustafa Bahçeci tarafından kurulmuştur. Prof. Dr. Bahçeci, tüp bebek alanında dünya çapında tanınan bir uzmandır ve merkezi kurarken en son teknolojiyi ve en iyi uygulamaları kullanmayı hedeflemiştir.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, çiftlere uygun fiyatlarla kaliteli tüp bebek hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, müşterilerimize detaylı bilgi verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla çiftlerin tüp bebek tedavilerinde tercih edebilecekleri güvenilir bir merkezdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi Yorumlar - 1

user251856

Bursa Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi Hastanesi oldukça profesyonel ve güvenilir bir merkezdir. Çalışanları hastalara karşı son derece ilgili ve anlayışlıdır. Tedavi sürecinde her adımı detaylı bir şekilde açıklarlar ve hastaların her zaman yanında olurlar. Merkezin hijyenik ve modern bir ortama sahip olması da ayrıca memnuniyet vericidir. Benim deneyimim oldukça olumlu oldu ve kesinlikle tavsiye ederim.

26 Temmuz 2024
Sevgi Şentürk

Sevgi Şentürk

Biz iki yıllık çocuk hasreti çekerken tanıştık bahçeci ailesiyle. Doktorumuz Sabri bey ve ekibi gerçekten çok güler yüzlü ve insanı nasıl motive etmeleri gerektiğini çok iyi biliyorlar. Hep umutsuz gidip yüzüm güler umutla çıktım bu serüven de gerçekten en büyük destekcilerimiz oldular. Her an aklima takilan herşeyi sorabildigim her türlü nazimizi çeken Gizem hanım da var tabi ki gerçekten hepinize Cook ama Cook teşekkür ederim. Çocuk hasreti çeken herkese tavsiyem daha fazla bekleyip kendinizi üzmeyin bahçeci ekibi bizim mutluluğumuzu geri verdi umarım herkesin umudu olmaya devam ederler.

2023:12:18 07:48:53
Ayfer Ylkn

Ayfer Ylkn

Farklı merkezlerde 7 tedavim oldu. Herkesin umudunun bittiği yerde Bahçeci tüp bebeğin umudu başladı. Doktor Betül hanımla ilk tedavide elde edilen bir tane üçünü gün emriyosu transfer edildi. Bugün kızımı kucağıma aldım. Emeği geçen bütün ekibe özellikle ısrarla tekrar tekrar yorulmadan her sorumu cevaplayan Merve hemşireye çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız Bursa Bahçeci ekibi 💜🌸🌸

2023:12:23 14:28:22
Derya Aygün

Derya Aygün

Şikayet değil memnuniyet!Şikayet yaşadık, ilgilenmediler, paramızı aldılar diyenleri anlamıyorum. Bursa Bahçeçi'de Betül Dündar hanım doktorumuz. 9 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Bahçeci'de 1. Toplamda 6. Tedavimizdi. Sadece doktorumuz değil kurumdaki herkes o kadar ilgili ki. Kapısından girdiğiniz andan itibaren her şey o kadar sistemli ki şimdi napacağım, nereye gideceğim demiyorsunuz, sizi sürekli yönlendiriyorlar. Aradığınız her soruya cevabı direk buluyorsunuz ve sürekli iletişim halindesiniz, bekletilmeden hemen cevap alıyorsunuz. Paramızı aldı diyenler hiç araştırmadan gittiniz herhalde. Uluslararası eshre sertifikasını alan Türkiye'deki tek merkez, ne bekliyorsunuz, bedava mı olacaktı. Ayrıca devlet hastanelerinde yaptırabileceğiniz testleri de söylüyorlar ki boşuna paranız gitmesin. Şuan minnoş 2 kızımız olacak inşallah. Tüm Bahçeci Bursa Ekibi'ne sevgiler.

2023:12:30 09:34:31
Ferah Cankurt

Ferah Cankurt

Genel bilgilendirme doğru tedavi özverili çalışma guleryuz samimiyet ve kendinizi olduğunuz gibi hissettiğiniz yerdesiniz. Özellikle Betül hocamın ictenligini gözlerinde görüyorsunuz.Tedavim sürecinde kapı girişinden ameliyat çıkışına kadar bir asık surat görmemek.pozitif enerji ile karşılanmak . Tedavi sürecinde en ufak bi problemde geri dönüş saglanmasi.sonuç olumsuz bile olsa gözünüzün arkada kalmayacağı bır yer diyorum kendi adıma.Biz daha yolun başındayız.İnsallah bebeğimizi kucagimiza almayı Rabbim nasip etsin. Tüm tedavide olanlarada iyi sonuçlar diliyorum.Sevgili Betül Dündar hocama. Gizem hanıma. Ve Ahsen hanıma çok teşekkürler.İzmir den heyecanlı hastaniz .selamlarİnşallah bebegimlede gelicem. Hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle.❤️

2023:11:25 17:35:35
Sema Uldgn

Sema Uldgn

Bașta doktorum Betül dündar olmak üzere tüm emeği geçen Bahçeci ekibine teșekkür ederim iyiki manisadan kalkıp gelmișiz ilk tedavide pozitif sonucumuzu aldık emeklerinize sağlık

2024:01:18 14:05:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–14:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı