Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bursa Burak Home Mobilya

Bursa Burak Home Mobilya, 2005 yılında kurulmuş bir mobilya mağazasıdır. Mağaza, modern ve şık mobilya tasarımlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

2005 yılında Bursa'da kurulan Burak Home Mobilya, kaliteli ve estetik mobilya tasarımlarıyla kısa sürede müşterilerin gözdesi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Özgün tasarımlar
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Bursa Burak Home Mobilya, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir mobilya mağazasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Burak Home Mobilya Yorumlar - 1

user251615

Bursa Burak Home Mobilya Ev Eşyaları Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık ürünler bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olmaları da memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mağaza.

26 Temmuz 2024
Erdal Avcı

Erdal Avcı

Firma sahibi Halil Bey gerçekten işini düzgün yapan esnaflardan bir tanesi. Vermiş olduğu termin tarihinde ekipleri ürünü getirip evimize düzgün bir şekilde teslim ettiler. Üründe aynı mağazada gördüğümüz şıklık ve kalitede.. İnşallah uzun yıllar kullanım sağlarız. Burak Home ekibine çok teşekkür ediyorum.

2023:05:21 08:15:05
Ferit Ali

Ferit Ali

Yatak odasi takimi aldık Şırnak Beytüşşebapa Halil abinin bize verdiği güven ilgi ve alakası için fazlasıyla teşekkürler aynı zaman da kurulum yapan ekibi de unutmamak lazım bundan sonraki mobilyalarimizi da inşallah Burak Home mağazasından alacağız.

2023:08:20 13:00:53
Edanur Yıldırım

Edanur Yıldırım

Burak home tesadüfen uğradığımız ve iyi ki de uğradığımız bir yer, alış süresinden teslimat anına kadar oldukça ilgili bir firma. Her şey özenle hazırlanmış istediğim her şey kusursuz yapılmış. Evimizin bütün mobilyalarını biz buradan aldık ve çok memnun kaldık, teşekkür ederiz ☺️

2023:12:11 08:14:34
Birgül Doğan özvatan

Birgül Doğan özvatan

Koltuk takımı aldım, çok memnunum, hem kaliteli hem güvenilir olması son derece memnun etti, etrafımda herkese tavsiye ediyorum.

2023:12:06 10:08:18
Fatma Adibellli

Fatma Adibellli

Daha önce Burak Home Mobilya dan hiç ürün almamıştım. Mağaza ya giriş yaptığınız da mis gibi kokusu ile harika ürünler ve harika dekoru ile keyifli alışverişler yapabilirsiniz 👌ayrıca güler yüzlü ilgili ve nazik patronu Meryem Hanımla alışverişiniz daha da güzel bir hal alıyor.Meryem Hanim yemek yenilecek masam dahi yok dedim en kalitesini en güzelini gösterdi . HEM KALITE HEM SAGLAM HEM COK KULANISLI🙏Biz çok memnun kaldık kesinlikle kaliteli alışverişin adresi BURAK HOME mobilya diyor ve herkeze tavsiye ediyorum. Teşekkürler BURAK HOME MOBİLYA.

2023:08:29 05:25:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı