Görüntülenme - 55 Yorum Ekle

Özel Jimer Hastanesi Bursa

Özel Jimer Hastanesi, Bursa şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz, geniş bir uzman doktor kadrosuyla birçok farklı branşta hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Özel Jimer Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur ve o günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Hastanemiz, teknolojik alt yapısı ve deneyimli personeli ile hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Özel Jimer Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlarımız, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi için hastanemizi arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzman doktor kadrosu
  • Modern teknolojik alt yapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • 24 saat acil servis hizmeti
Özel Jimer Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Özel Jimer Hastanesi Yorumlar - 1

user251609

Bursa Özel Jimer Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve hastalarla güler yüzlü bir şekilde iletişim kuruyorlar. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve gereken tüm işlemleri titizlikle gerçekleştirdiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

26 Temmuz 2024
ela Pera

ela Pera

Selamlar, işleri parayı alana kadar maalesef. İlgi alakaya vs bir şey diyemem. Herkes işini güzellikle yaptı. Ama sonrasında bir randevumuzu iptal ettirip başka güne almak istedik. Aradık bizimle ilgilenen kişi önce meşgul dendi size dönsün dediler. Tabi dönen falan olmadı. Eee işi bitti. check up yaptırdı. Muhtemelen kotasını doldurdu. bir iki gün telefonlara çıktı sonra yok. O yüzden puan en düşük verdim.Bence bir özel hastane nasıl olmalı öğrenmeleri gereken çok şey var. Yönetim buna bir el atmalı. İstanbul'daki özel hastanelere gidip eğitim alabilirsiniz mesela.

2024:01:16 19:30:19
Neval Sener

Neval Sener

Bu hastanede burun estetiği ameliyatım yapıldı ve 24 saatlik yatışımız oldu. Kaldığım oda tertemizdi, serum takan hemşireleri sevdik. Ameliyat öncesi görüştüğümüz anestezi doktoru Semih Bayat çok ilgili ve enerjisi yüksek bir doktordu, maalesef ameliyatımda onu görememek beni üzdü. Ameliyat günümde ameliyat odasına beni getiren beyefendi rahatlatıcı konuşmasıyla stresimi yatıştırdı, ona çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra her şey çok hızlı gelişti ve bir çok olumsuzlukla karşılaştım. Doktorumla konuşurken lafımızı bölen aceleci bir hemşire vardı. Kasapta tavuk gibi hissettirdi beni 🙃 Anesteziyi söylemeden verip şimdi uyuyorsun dendi bana, ne oluyor anlamadım bile. Onun dışında koluma öncesinde açılan damar yoluna verilen sakinleştirici damar dışına akmış ve ben bundan şüphelendiğimi belirtmeme rağmen hemşire sorun yok demişti, sonrasında damar yolu elime açılmış. En kötüsü ise ameliyattan sonra 3 gün şiddetli omuz ağrısı yaşamam oldu. Ameliyatta ne yaşandı bilmiyorum ama omzumda bir travmaya sebebiyet verilmiş, neyseki şu an bir sorun yok. Şimdi de bu süreçte kaldığım odaya gelelim. Bu odada kilitli bir yan kapı yani yan oda bulunuyordu. Düz duvarla ses yalıtımlı şekilde ayrılması gereken iki oda farklı hastalara verilmiş. Yandaki hastaların saatte bir kurdukları alarm ile beraber sürekli uyandık, yani asla dinlenemedik. Kabus gibi bir gürültü günümüze eşlik etti. Bu sorunu umarım çözerler, paranızla rezil oluyorsunuz. Doktorum bu hastane ile anlaşmalı çok iyi bir doktordu ve burnum harika oldu ama hastane konusunda olumlu düşünmüyorum, deneyimlerim bu şekildeydi… 😊

2024:01:08 15:20:31
Onur Agcihan

Onur Agcihan

Saç Ekim Bölümünden Umut bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Saç ekim işlemim kendisi ve ekibi sayesinde çok başarılı geçti. Profesyonel bir ekip eşliğinde çalışıyorlar. İşlem öncesinde ve sonrasında hertürlü bilgilendirmeyi kendilerinden detaylı olarak öğrendim. Kafamda hiçbir soru işareti kalmadan operasyona girdim. Herkese şiddetle tavsiye ederim

2024:01:13 07:59:42
Fatma Işık

Fatma Işık

Hastanesi ile ilgili yorumları okumak için girmiştim ama Bilge hoca hakkında olumsuz yorum yapıldığını görünce yazmak istedim Allah böylesi doktorların sayısını artırsın kıymetini bilenlerle karşılaştırsın. 2018 yılında 11 haftalik bebeğimi başka hastanede alacaklardı Bilge hoca sayesinde sağlıcakla.kavustuk yavrumuza hiçbir detayı atlamadi önce Allaha şükrediyor sonra kendisine her zaman dua ediyoruz. Fakultede randevu bulamiyordu insanlar. birseye ulaşmak kolay olunca karalamaya kolay oluyor.

2024:01:08 19:55:23
Deniz Cantork

Deniz Cantork

Gittiğim lazer seansında işlem sonucu 1. Seans olmasına rağmen azalmalar görülüyor.Hasibe Hanımdan aldığım hizmet ve ilgiden çok memnun kaldım.Hem çok sıcakkanlı hem de işinde uzman birisi.Lazer yaptıracak olanlara tavsiye ederim

2024:01:22 19:06:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı