Bursa Genco Kuruluşu

Genco, Bursa şehrinde faaliyet gösteren bir inşaat firmasıdır. 1990 yılında kurulan şirket, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Hizmetlerimiz

Genco, inşaat sektöründe geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Konut, iş yeri, fabrika gibi çeşitli yapıların inşaatı ve tadilatı konularında uzmanlaşmıştır. Ayrıca proje danışmanlığı ve mühendislik hizmetleri de vermektedir.

Fiyat Politikamız

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Net fiyatlandırma

Müşteri Hedef Kitlesi

Genco, hem bireysel müşterilere hem de kurumsal firmalara hizmet sunmaktadır. Her türlü bütçeye ve ihtiyaca uygun çözümler sunmaktadır.

İşletmemizin Farklılıkları

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Zamanında teslimat
Genco, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, profesyonel ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Bursa'da inşaat alanında tercih edilmesi gereken öncü firmalardan biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Genco Yorumlar - 1

user251607

Bursa Genco Ev Eşyaları Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada aradığım her şeyi bulabiliyorum ve çalışanlar da oldukça yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Ancak mağazanın konumu biraz merkeze uzak olduğu için ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

26 Temmuz 2024
EFO

EFO

Bugün düğün alışverişi için çarşıya çıkmıştık ve beyaz eşya olsun mobilya olsun hepsini oradan alacaktık ne varsa , ben ailelerimizden önce geldim dükkana ve kısa boylu kilolu ve 50 yaşlarında bir bayana soru sormama rağmen cevap dahi vermeden diğer müşteri ile 2 kişi ilgileniyorlardı , tekrar soru yönlendirmeme rağmen yine de ilgilenilmedi ve ben de bizimkileri arayıp ; İnsan ile ilişkileri daha iyi olan bir firmaya yönlendirdim . 1 ütüyü 2 kişi satmaya çalışırken , 400.000'den ettirdi dükkan sahibini orada çalışan TEYZE.

2023:11:08 18:45:55
elif azbay

elif azbay

Tam anlamıyla facia bir anlayışa sahip mağaza aciliyet umrunda deyil , zaman hirsizı, sinir bozucu daha pekcok yanlış tutuma vizyona sahip parası ödenen komodini 1 aya yakındır getirmedi haram olsun bana yakın diye tercih etmiştim daha duyarlı mağazaları tercih edin paranla rezil olma....

2023:10:11 01:35:58
Mert Demir

Mert Demir

Bursa GENCO şehreküstü magazasından mini buzdolabı aldım Regal marka.Bana ertesi gün gelecegini söylediler fakat 3.günü getirdiler.Getirdikleri büro tipi buzdolabı teşhir ürünü ve streçe sarıp bu şekilde bana gönderdiler.Kapıya bırakıp gitmişler.Ayrıca kutusunun yagmurda ıslandıgını o yüzdende kutuyu attıklarını,Garanti belgeside yok içindeki evraklarda yok.kurulumuda siz yapabilirsiniz dediler.İade için 2 defa magazaya gittim.5 gün sonra iademi yaptılar.2 defada telefonla aramak zorunda kaldım.Sonunda 4.777 lirayı almayı başardım.Bir daha Genco magazasının önünden geçmem.Eşé dosta yakına arkadaşıma herkese başıma gelen olayı anlattım.Ben yandım siz yanmayın.İlgi alaka sıfır.Umursamamazlık had safhada.İlgilenen kimse yok.Yalan gırla.Aynı dolabıda A101 de kapalı kutusunu 3000 bin liraya aldım.Hiçkimseye tavsiye etmiyorum.Uzak durun.Burası evkurdan da beter.Aman aman.

2023:06:20 06:16:42
Ebru Işık

Ebru Işık

Benim gibi baskalari magdur olmasin diye yazıyorum.Diğer şubeleri bilmem ama bu şube gerçekten çok kötü. En kötü ihtimalle 30 iş gününde gelmesi gereken yatak odam 7 hafta boyunca her hafta haftaya gelecek diyerek anca 61 günde geldi ayrıca gelen dolapta hasarlıydı. Asla bir daha alışveriş yapmam.

2023:02:17 11:22:13
unzile mekik

unzile mekik

Yapılan yorumlar okadar az kalıyor ki eşya alıyorsunuz taksit zamanı geliyor ama ürün yok ortada arayıp ulaşabilmek zaten imkansız şansınız varsa ve ulastiysanizda kesinlikle ilgilenmiyorlar biz sizi aricaz arayan soran yok siz aradinizda da istersen iptal et ürunu diyorlar bu kadar terbiyesiz iş ahlakı olmayan bir yer daha görmedim bir çok genco mağazası gördüm burası digerlerinden ap ayrı kapatın bari başka insanalr madur olmasin

2023:01:26 08:27:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı