Özel Ceylan Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bursa Özel Ceylan Hastanesi

Özel Ceylan Hastanesi, Bursa şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. 1995 yılında kurulan hastane, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Özel Ceylan Hastanesi, o günden bu yana Bursa ve çevresindeki hastalara sağlık hizmeti sunmaktadır. Hastane, geçen yıllarda teknolojik gelişmeleri takip ederek hizmet kalitesini sürekli olarak artırmıştır.

Fiyat Politikası

Özel Ceylan Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, tedavi sürecinde hastalarına destek olmayı ve maliyetleri minimize etmeyi hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis hizmeti
Özel Ceylan Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına güvenilir bir tedavi imkanı sunmaktadır. Bursa ve çevresindeki hastaların tercih ettiği Özel Ceylan Hastanesi, sağlık sorunlarıyla ilgili her türlü ihtiyaca cevap vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi Özel Ceylan Hastanesi Yorumlar - 1

user251520

Bursa Özel Ceylan Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve her konuda yardımcı oldular. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Temmuz 2024
sena sert

sena sert

Annemin öksürük ateş şikayetleriyle bu hastaneye gittik.Acildeki yabancı uyruklu doktor annemin şikayetlerini ciddiye almayıp alaycı tavırlarla konuşup şikayetine çözüm bulamadı. Yakın çevremizde covid pozitif olan olduğunu belirtip test istediğimizde , test de yapmadılar. Annemin hastalığı iyice arttı bugün başka doktora götürdüğümüzde zatürre teşhisi kondu ve başka bir hastaneye yatış verildi . Bu doktor gerekli tedaviyi uygulasaydı belki daha erken tedavi olabilirdi. Bu hastaneyi hiç tavsiye etmiyoruz

2024:01:06 16:45:41
Bursa16 Bursa

Bursa16 Bursa

Acildeki Filistinli Suriyeli doktor üzerime yürüdü.Sakın bu hastaneye gitmeyinDoktor Suriyeli sözde hasta bakıyor.Canımızın emaneti bunlara kaldı.Sakın gitmeyin bu hastaneye sakın.Yakında kapanır zaten iflasın eşiğindeler.Doktor olarak Suriyeli Filistinli doktor koymuşlar yazıklar olsun defolup gidin bizim memleketimizden.

2024:01:02 16:17:17
Burcu Furuncu

Burcu Furuncu

Sabah saat 7 de geldım sağolsun doktor bey baktı fakat daha sonra elımde reçetem olmasına rağmen 100 TL ücret ıstedıler enjeksıyon ıcın ben dıyorum gırıs yapın karşılıyor yok ısrarla karşılamadığını söylüyor acıl dekı sekreter arkadaş saat 09.12 hala daha acıl dekı yapılan muayene ıcın provızyon almadılar ben 7 senedır özel sigortam var hastaneden cıkmadan provızyon onayı gelır öyle çıkarım acılen kadronuzu bence bi gözden gecırın yada bolınclı saygılı hastayı dınleyen tek düze bulduğunu savunan çalışma arkadaşlarınıza bir egıtım verin özel sağlık sigortalarının hepsının aynı olmadığı ıle ılgılı bu arada hala daha gırıs yapmadıkları ıcın sıkayettcı olucam tabi muhatabat bulursam

2024:01:25 06:15:13
mali_bu c

mali_bu c

Telefonla aradığınızda ( cumartesi akşam üzeri ) sürekli ikinci sıradasınız birinci sıradasınız, müzikler müşteri temsilcileri meşgul bla bla bla... inat ettim kapatmadım aramayı 55dk boyunca açan olmadı. Bu süre zarfında diğer telefonumdan Bursa'da 7 hastaneyi arayarak ulaşıp detaylı bilgi aldık. Daha telefonla ulaşalımayan bir hastaneye gitsek başımıza neler gelirdi Allah bilir...

2023:12:02 14:18:03
Burcu tuğra Özarar

Burcu tuğra Özarar

Dün akşam gittiğim acildeki doktor bey olmasaydı septik bir şok geçirecektim yüzüme dağılan iltihap yüzünden …şuan başka bir hastanede enfeksiyon servisindeyim. Yaptığı iğneler yayılmayı durdurmuş tam göz sinirime dokunacakken 🥹 adını bilmiyorum ama kendisine minnettarım 🙏🏻

2023:12:28 04:37:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı