VM Medical Park Bursa Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

VM Medical Park Bursa Hastanesi

VM Medical Park Bursa Hastanesi, Bursa şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve alanında uzman doktorlar ile donatılmıştır.

Tarihçe

VM Medical Park Bursa Hastanesi, 2009 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana, kaliteli sağlık hizmeti sunma misyonuyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunarken uygun fiyatlarla erişilebilir olmayı hedeflemektedir. Hastanenin sunduğu hizmetler için detaylı fiyat bilgisi almak için hastane ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktorlar
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta odaklı yaklaşım
VM Medical Park Bursa Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur. Alanında uzman doktorları ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına güvenilir bir sağlık deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Osmangazi VM Medical Park Bursa Hastanesi Yorumlar - 1

user251512

Bursa VM Medical Park Bursa Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastaneye gittiğimde herkesin güleryüzlü olması beni çok memnun etti. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Temmuz 2024
Fatma Kılınç Sağlam

Fatma Kılınç Sağlam

Tatil dönüşü uğradık Bursa’ya kadın doğum doktoru Çağdaş Özdemir beye muayene olduk bilgilendirmesini ve muayenesini gayet yeterli bi şekilde yaptı kendisine teşekkür ederim.Fakat hastaneye bir eleştirim olacak cihazlarınız sanırım biraz yetersiz birde kayıt personellerinizin birbirinden haberi yok muhtemelen biri orta diğeri öbürüne gönderiyor kayıt nereden açılıyor kafanızı karıştırıyorlar.

2023:09:29 13:25:34
ozgur deniz

ozgur deniz

Ameliyat olmak için geldiğimizde otopark in ücretli oluşuyla dk 1 gol 1 dedik. Ameliyatı yama boyalı "steril" bir ortamda yaptılar. Odaya geçtiğimiz de çok bir beklentimiz yoktu ancak banyonun aşırı rahatsız edici derecede lağım kokmasınıda beklemiyorduk. Tekerlekli sandalye istediğimizde tek ayak koyma yeri olan sökük dökük bir araba verdiler. Ameliyat sonrası protein ağırlıklı beslenin diye bilgilendirme kağıdı verdiler patlıcan yedik. Acil birşey olursa asistanı arayabilirsiniz yazıyor kağıtta ancak; ortopedi bölümü Yavuz beyin asistanı Seda hanım defalarca aramamiza rağmen ne telefonu açtı nede dönüş yaptı. Hastaneyi arayıp durumu söylediğimiz de hasta hakları bölümünü saat 5 e kadar arayabilirsiniz dediler. Yani saat 5 ten sonra hastaların hakkı yokmuş. Muayene ederken 17:30-18:00 e kadar muayene gecikebiliyor ama hakkınızı 17:00 a kadar arayabilirsiniz. Ben bunları yaşadım fazlası var eksiği yok. Bunları yaşayan birisi ne kadar memnun olabilir? Hastaların memnuniyeti umurunda olan bir hastanede bunların kaç tanesi yaşanabilir?

2023:12:08 15:37:05
Tuğba Karakaya

Tuğba Karakaya

Çok halsiz ve bitkin gittiğim hastanede doktor bey kan tahlili istedi istemiş olduğu %90 lık kısım hastalığımla alakalı olmadığı ve böylesi ekonomik sıkıntıların yaşandığı ülkemde gereksiz tahlil ücreti ödeyerek mağdur edilmiş durumdayım 4830 tl tahlil ücreti 1115 tl uzman Dr a muayene ücreti düşünün artık bu dolandırıcılıktan başka bişey değil ben ciğerlerimde şikayet var diyorum doktor tiroidime bakmış t3 değerime bakmış bunların hepsi para karşılığı biz vatandaşız hastayız bizler bilemeyiz hangi değere bakılmalı ama bir doktorda vicdanlı olmalı bu kadar gereksiz işlemler resmen vatandaşı dolandırmaktır şimdi soruyorum grip hastalığıyla tiroid değeri ve diğer gereksiz bir çok değerin ne anlamı olabilir dolandırıcılıktan başka beni mağdur ettiler bari başka gariban vatandaş mağdur edilmesin şikayetim işe yaramayacak biliyorum ama çaresizce yazıyorum

2024:01:14 12:31:38
GÜLAY ORGANİZASYON

GÜLAY ORGANİZASYON

Hastanenizin devamlı gelen hastayım prof.dr mete kilcilerde ameliyat oldum süreçte kübra hanım asistanı o kadar çok yanımızda oldu ki hiç bir zaman hiç birşeye tereddüd etmedik kübra hanım sıcak kanlılığı sevgi dolu bakışları ve biz mete beyle ve kübra hanımla evimizde gibi hissedip hastalığımızı unuttuk herkese tavsiye ederiz. Ve herkese birbirine tavsiye etsinler iyiki varlar allah razı olsun onlardan.

2024:01:12 19:44:40
Elif İstengi

Elif İstengi

Rezillik tamamen günübirlik odaları yan odadaki kişiyi görebiliyorsun camlar yarıya kadar buzlu gelen geçen görebiliyor sizi özellikle tesettürlüler için asla tavsiye etmem odasında tuvaletleri yok ameliyat olan hasta kolidor sonundaki herkesin gittiği tuvalete gidiyor artık devlet hastanelerinde bile her yerde tuvalet var şaka gibi çarşaflar yastıklar kirli sandık kadın yenisini getirdi ama hepsi saçlı lekeli insanın midesi almıyor çok tiksindim temizlikteyim abla olsun hemşire kızlar olsun çok ilgiliydiler ama onlarda ellerindeki imkana göre davranıyorlar sonuçta

2024:01:21 08:15:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı