Karataş Hırdavat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Karataş Hırdavat Bursa

Karataş Hırdavat, Bursa şehrinde hizmet veren köklü bir hırdavat mağazasıdır. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Karataş Hırdavat, 2000 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, hırdavat sektöründe güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Karataş Hırdavat, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun ürün seçenekleri sunan işletme, kaliteyi ekonomik fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Uygun fiyat politikası
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Karataş Hırdavat, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle Karataş Hırdavat, Bursa'da tercih edilmesi gereken bir hırdavat mağazasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Karataş Hırdavat Yorumlar - 1

user251400

Bursa Karataş Hırdavat Hırdavat Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. İhtiyacınız olan her türlü hırdavat malzemesini bulabileceğiniz bir mağaza. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatları da oldukça makul. Tek eksikleri bazı ürünlerin stoklarının yetersiz olması. Genel olarak memnun kaldım.

26 Temmuz 2024
erdem acar

erdem acar

İnternet üzerinden kaynak makinesi aldım. 1 yıl sonra bozuldu. Aradığımda muhatap olmamak için ellerinden geleni yaptılar. Allah kimseyi böyle satıcılarla karşılaştırmasın. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Bunlara karşı hakkımızı kullanmak lazım. Değil mi Mustafa bey!!! Kendisi 5 yıldız vermiş. Diğerleri hep 1 yıldız. Bu size yeter.

2020:09:30 18:54:16
Kemal DEMİR

Kemal DEMİR

akıl sağlığınızdan olmamak için kesinlikle uzak durunuz. Kargoyu eksik yolluyorlar arayıp söyledikten sonrada kargoya verdik eksiği diyorlar ve size döneceğiz diyip bir daha ne telefonu açıyorlar ne de geri dönüş yapıyorlar. Haram zıkkım olsun o aldığınız para. Öte cihanda görüşmek üzere !!!

2019:02:20 08:32:58
Emre ANKA

Emre ANKA

Alışveriş yapacağınız en Son yer olsunn bin pişmanım kargo ücretli geliyor bilginiz olsun.benim siparişim de annem evdeydi kargoya teslim alırken ücretini ödemiş firma tamam sorun değil iadesini yapalım dedi iki ay oldu defalarca kez aradım kimse muhattap olmuyor benim sorunum değil diyorlar . Aklınızda bulunsun

2019:01:15 21:57:12
Zafer Timur

Zafer Timur

Lânet olsun böyle bir ticari zihniyete ...kendileri tamamen akıldan yoksun terbiyesiz vicdandan bir haber emek hırsızı insanlardır.. ayrıca çok utanmaz şeref yoksunudurlar...sakin ve sakin bunlarla asla iletişime geçmeyin bile..Ve unutmasınlar.. bu yaptıkları er veya geç kendilerinden çıkacaktır.

2019:03:15 07:07:07
mustafa karataş

mustafa karataş

2019:04:17 07:56:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı