BYGYM Beyge Spor Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

BYGYM Beyge Spor Merkezi

BYGYM Beyge Spor Merkezi, Bursa şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan spor merkezi, geniş ve modern tesisleri ile müşterilerine kaliteli bir spor deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

BYGYM Beyge Spor Merkezi, spor ve fitness tutkunları için ideal bir ortam oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak gelişen ve yenilenen spor merkezi, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Üyelik seçenekleri ve paketler için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Grup dersleri ve özel antrenmanlar için farklı fiyatlandırma seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern fitness ekipmanları
  • Profesyonel ve deneyimli antrenörler
  • Çeşitli grup dersleri ve etkinlikler
  • Sauna ve buhar odaları
BYGYM Beyge Spor Merkezi, spor yaparken keyifli ve motive edici bir ortam sunarak müşterilerinin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Profesyonel ekipmanlar ve antrenörler ile spor deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmak için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer BYGYM Beyge Spor Merkezi Yorumlar - 1

user251226

Bursa BYGYM Beyge Spor Merkezi Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için uygun alanlar bulunuyor. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

25 Temmuz 2024
Pelin Kamburoğlu

Pelin Kamburoğlu

Yeni başladık eşimle beraber. Oldukça bilgili ve deneyimli işletmecisi ve hocaları olan bir spor salonu. İnanılmaz temiz. En önemli olan kısım da o zaten. Bursa içinde tercih edilebilecek en nezih spor tesisi.

2023:12:23 17:51:31
İsmail Serbest

İsmail Serbest

Bugün ücretini verdiğim havuzu kullanamadan çıkartıldım.Gerekçe ise mayo giyip girecekmişim.Normal short havuzda giydiğim günlük hayatta kullanmadığım short.2 aydır bu şekilde giriyorum bana kimse mayo demedi dediğimde.Cevap olarak ben seni ilk defa görüyorum bu şekilde alamam oldu.Zaten yoğunluk nedeniyle havuzu kullanamadım üstüne üstlük mayo sorunu çıktı. Havuz için kayıt oldum 7 günde 3 kez girebildim onuda duvar köşesinde daracık alanda.İlk defa havuza girmiyorum yapılan davranış hiç hoş değildi.Hizmetten hiç memnun değilim . Sizin gibi bir kuruma yakışmayan bir davranış oldu.

2023:08:22 15:14:57
Gamze Alıcı

Gamze Alıcı

Evime yakın olduğu için tercih ettiğim bir salon. Ufak tefek eksikleri var fakat çalışanların güler yüzü her şeyin üstesinden geliyor. Nezih bir ortam arayışındaysanız kesinlikle tavsiyemdir. Özellikle Semih Hocanın kişiyi motive edişi, bilgi birikimi 10/10. Her yaştan insanın kendisine göre bir aktivite bulabileceği huzurlu mekan. Seviyoruz merkez 🫶🏻

2023:07:25 10:25:33
Deniz Demir

Deniz Demir

Öncelikle birçok spor salonu deneyimlerime göre Bursa’nın enn iyi salonu diyebilirim en başta hijyen,konum ve ilgili kişilerden ayrıca memnuniyetimi bildirmeden geçmem doğru değil, herkes çok ilgili ve donanımlı bi salon herkese tavsiye ediyorum

2023:09:30 21:40:27
Levent Kirca

Levent Kirca

9yasinda oglumuzu yuzme kursu icin getiriyoruz. Havuz cocuk icin makul seviyede. İsini goruyor. Cocugunuz iceride iken bekleme salonuna konulan televizyondan havuzdaki etkinliği gorebiliyorsunuz. Görebildiğiniz kadar, kameranin goruntu kalitesi cok kötü. Birseyin yuzdugunu görüyorsunuz ama kim ne belli değil. Kameranin kalitesini arttirmak xok bir maliyet değil bence.

2023:06:24 12:19:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–18:00

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı