Shell Bursa

Shell, Bursa şehrinde bulunan bir akaryakıt istasyonu ve market zinciridir. 1907 yılında Hollanda'da kurulan Shell, dünyanın önde gelen enerji ve petrokimya şirketlerinden biridir. Bursa'daki Shell istasyonu, müşterilere yüksek kaliteli akaryakıt ürünleri ve market alışverişi imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Shell, 1907 yılında Hollanda'da kurulmuş olup, yıllar içinde dünya genelinde birçok ülkede faaliyet göstermeye başlamıştır. Bursa'daki Shell istasyonu ise 2005 yılında hizmete açılmıştır.

Fiyat Politikası

  • Shell, rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli akaryakıt ürünleri sunmaktadır.
  • Market ürünleri de uygun fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli akaryakıt ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi olan market
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Shell Bursa, kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Güvenilir bir marka olan Shell, müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Shell Yorumlar - 1

user251224

Bursa Shell Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik hizmetleri de oldukça kaliteli. Kesinlikle tercih edilesi bir istasyon.

25 Temmuz 2024
Ünal Delioğlu

Ünal Delioğlu

2-3 tane pompa calisiyor diger pompalar calismiyor pompa kapmak için yarisirsiniz zamaninizdan olursunuz

2024:01:13 10:18:57
Emircan Soylu

Emircan Soylu

Gittiğim en kötü akaryakıt istasyonu süpürge çalışmıyor arızalı yazısı yok çalışıp çalışmadığını sorduğumda bilmiyorum diyorlar çok fazla çalışan var boş boş dolanıyorlar marketi ve oto yıkama ücretleri çok pahalı ve aldığım yakıttan mı bilmiyorum arabamda performans düşüklüğü oldu motorun sesi değişti

2023:09:13 19:31:53
Serdar Konca

Serdar Konca

Motorsikletime 10.07.2023 tarihinde bu benziklikten yakıt aldım aldıktan hemen sonra motorumda kerkmeler olmaya başladı ve egzozdan siyah dumanlar çıkmaya motorum yağ yakmaya başladı buradan bir daha kesinlikle yakıt almam sizlerde tavsiyem bu benziklikten almayın trendyoldan arkadaşlarında motorları bu benzinlik yüzünden bozulmuş bunu da öğrendim insanların mallarını bozmaya hakları yok hem yüksek fiyat hem düşük kalite Shell gibi bir firmaya bu yakışmadı

2023:07:11 16:39:10
Abdullah Ergun

Abdullah Ergun

Güler yüzlü tecrübeli profesyonel hizmet

2021:04:03 15:46:52
Zeynep Karagoz

Zeynep Karagoz

Nilüfer ilçesinden hergün Millet Mahallesine işe gidiyorum,öğretmenim.Benzinimi hep shellden alırım.Birçok shellden alışveriş yaptım.Atatürk'ün dediği gibi VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR. Kurumunuzda görevli Yaşar İSMİHAN isimli çalışan personel işe yetişme sürecimizin bilincinde çok kısa sürede hizmeti tamamlayıp bizlere yardımcı olmakta.Müşterilere olan saygılı ve sabırlı tavrı için kendisineteşekkür ederim. Kendisinin çalışma disiplini için artık tüm benzin alışverişimi kurumunuzdan yapıyorum.TEŞEKKÜRLER SHELL AİLESİ TESEKKÜRLER YAŞAR BEY. ...

2022:11:27 16:48:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı