Hair Chefs Bursa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Hair Chefs Bursa: Saç Bakımında Uzmanlaşmış Bir Salon

Hair Chefs Bursa, saç bakımı konusunda uzmanlaşmış bir güzellik salonudur. Müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen salon, Bursa şehrindeki en iyi saç bakımı deneyimini sunmaktadır.

Tarihçe

Hair Chefs Bursa, 2010 yılında açılmış olup, saç bakımı konusunda uzmanlaşmış deneyimli bir ekip tarafından yönetilmektedir. Yılların verdiği tecrübe ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Hair Chefs Bursa, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Saç kesimi, renklendirme, bakım ve şekillendirme gibi birçok hizmet sunulmaktadır.
  • Deneyimli ve uzman kadrosu ile müşterilere en iyi hizmeti sunmaktadır.
  • Kaliteli ürünler kullanılarak saç bakımı yapılır.
Hair Chefs Bursa, saç bakımında uzmanlaşmış bir salon olup, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla saçlarınıza istediğiniz bakımı yapmak için tercih edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Hair Chefs Bursa Yorumlar - 1

user251192

Bursa Hair Chefs gerçekten harika bir kuaför! Saçıma yaptıkları işlem sonrası çok memnun kaldım. Hem hızlı hem de titiz bir şekilde çalışıyorlar. Çalışanlar da son derece ilgili ve profesyonel. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

25 Temmuz 2024
Dr. O. Canbulat

Dr. O. Canbulat

Esim ile gectigimiz gun gittik ve esim sacinin uzun bir aradan sonra guvenip boyatacagi bir yer arayisi icindeyken kimsenin tavsiyesine guvenemeyip burayi tercih etti. Instagram uzerinden begendigi icin bir gun oncesinde randevu alip sabahtan gittik. Yunus ve Omer bey sag olsun cok ilgililerdi. Ufakligi bir yere birakamadigimiz icin eslik etmem gerekti ve nasil ozenle calistiklarina sahit oldum. Sonuc cidden harika, esim cok begendigi ve benim hesabimdan yorum yapmami rica etti. Fotograftan da anlasilacagi gibi, minik beyefendimiz de mekani sevdi:)Eşimin yaptığı işlemlere puanı:Kaş alım: 10/10Saç Boyama: 10/10Saç kesimi: 10/10Keratin bakımı: 9/10Mekan: 9/10Fiyat: 8/10Ulaşım: 9/10İlgi ve bilgilendirme: 9/10Güncel olarak işleme, saç sıklığına göre fiyatlar değişiyor olsa da fikir vermesi için eşimin saçını farklı renk geçişli tüm saçını boyattığı ve kestirdiği çıkarılan fiyatlandırması.Boyama 2750TLKeratin bakımı:750TL (1500TL boyama olmadan tek başına uygulanırsa)Kesim: 500TLKaş ve bıyık: 150TL(İlk ay takip cilası istenirse 600TL.)Zaten paket indirimi yaptılar ama azcık pazarlık mümkün.Toplam işlemler 5.5 saat civarıında sürdüİyileştirilebilinir komularsa Not:Emzirme ve alt değişimi için bölüm: Cidden yardim sever bir ekipleri var, mutfaklarini actilar bize fakat belki bir emzirme ve alt degisimi icin bir odasi yada kucuk bir kosede donusebilir benzeri bir yer bizim gibi gelenlere faydali olabilir. Ne sıklıkta bu durum yaşanıyor bilmiyorum ama gün içinde bizim dışımızda bir bebekli hanımefendi daha uğradı. Belki işlerinize faydası olabilir.Dış kapı: İçersi genel olarak sıcal fakat dış kapı rüzgardan dolayı arada açılıyor ve zaman zaman bir andan soğumaya neden olabiliyor.Sıcak davranış: İlk başlarda bir iki dışında çok mesafeli davnan çalışanlar zamanla daha samimi davrandılar, eminim kötü deneyimlerinden yada bir bildiklerinden böyle davranıyor olabilirler ama bir gülümsemenin eksikliği yada çekinme durumu ilk başlarda biraz zor gelebiliyor. Sonradan bir ikisi dışında ne kadar canayakın insanlar olduğu anlaşılıyor ama ilk bir kaç saat zor olabiliyor.Tekrardan çok teşekkürler, emeklernşze sağlık✨

2024:01:12 21:35:38
Nilay

Nilay

Öncelikle bu kuaföre ilk kez gittim.(kime yaptırmam gerektiğini geç farkettim)ve ilk ata bey geldi sonrasında çalışanı geldi o devam etti hal böyle olunca saçım kendini çok öven ama işi bilmeyene düştü.saç istediğim gibi olmadı.Kendi sayfalarından model gösterip biraz daha üst kısımlara istedim ama suçlu ben oldum.Doğal saçlarım mahvoldu.Alakası olmayan bir saç yaptılar .instegramdaki resimlere kandım.Saçlarım için 5000 lira istendi ama hatalarını kendileride anladı 2000 liraya mal oldu.Keşke on bin verseydim ama sonuç böyle olmasaydı. ama ne yazıkki saçım yıpranmış ve memnun kalmadım.2 den 8 e kadar saçıma bir sürü işlem uygulandı ama bir türlü becerip yapamadılar.Çalışanların hepsi hanım,bey kelimelerini demeye zorlatılmış samimiyetsiz ve kendi aralarında fısır fısır konuşmaları beni acayip rahatsız etti.En önemlisi zamanıma yazık.Saçımı yıkamaktan korkuyorum.

2023:12:28 13:55:58
Nilya1985

Nilya1985

Hayatımda bu kadar kötü bir kuaför (Mert) görmedim. Instagramda bulduğum Resimler beni ikna etti.Kanıp randevu aldım.Saçlarımın son hali için birde 6500 TL istediler.Kimseye tavsiye etmiyorum, profesyonelik bu değil!!!!

2023:09:23 15:27:09
Aydan Öztürk

Aydan Öztürk

Açık kumral ve işlemsiz saçlarımı nasıl bu kadar kirli bir sarıya dönüştürdüler gerçekten şaşırıyorum. Yusuf bey bilgi verdi ertesi gün işlem için gittim sadece öndeki paketleri atıp 15 yaşındaki çocukların ellerine bıraktı başka saçlara geçti söylediğim halde oralı bile olmadı bu nedenle saçımda ne bir geçiş var ne de bir güzel ton sanki aylar önce boyatmışım gibi akmış bir sarı kızıl renk. Yıllardır saçıma ombre yaptırırım şimdi aynaya bakmak istemiyorum çünkü bu asla ombre değil paramla rezil olmak gerçekten bu.

2024:01:21 04:32:24
Gizem Çavuş

Gizem Çavuş

Her gittiğimde hayal ettiğimden daha güzel bir sonuçla karşılaşıyorum. İşini güzel yapmaya çalışmanın yanında müşteri memnuniyetine de çok önem veriyorlar. Özellikle ata beyin istediğim saçı çok iyi anlayıp bana en uygun olacak şeyi benimle paylaşıp yapması bana güven veriyor. İlk önce turunculaşmış bir sarıyla dip boyama işlemine gitmiştim çok korkmuştum ama ata beyin çıkardığı sonuç herkesin kuaförümü sorduğu seviyedeydi. Sonra artık sarılarım içinde sadece hair chef bursaya güveneceğime karar verdim. İtinayla hazırlanmış paketler 4-6 el birlikte yaparak hızlı çalışmayla zamandan tasarruf ve tenime çok uyan sanki kendi saçım mış gibi gözüken bir sarıyla karşılaştım. Çalışanlardan da firüze hanıma burdan teşekkür etmek istiyorum. Çokça emeğin gözle görüldüğü bir ortam elinize sağlık.

2024:01:07 06:31:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:30–20:00
  • Çarşamba 09:30–20:00
  • Perşembe 09:30–20:00
  • Cuma 09:30–20:00
  • Cumartesi 09:30–20:00
  • Pazar 09:30–20:00

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı