Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Bursa BP

Bursa BP, Bursa şehrinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonudur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli akaryakıt ve hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Bursa BP, kurulduğu günden bu yana şehrin en güvenilir akaryakıt istasyonlarından biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

Bursa BP, rekabetçi fiyatları ile müşterilerine ekonomik akaryakıt seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ile müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ürünleri
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Geniş otopark alanı
  • 24 saat hizmet veren market
Bursa BP, güvenilir hizmet anlayışı ve ekonomik fiyatları ile tercih edilmesi gereken bir akaryakıt istasyonudur. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi bp Yorumlar - 1

user251172

Bursa BP Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik hizmetleri de oldukça başarılı. Her zaman tercih ettiğim bir istasyon.

25 Temmuz 2024
ersin hatir

ersin hatir

Harika hizmet ediyorlar tekin bey e tesekkur ederim

2023:12:10 23:55:19
Murat ömeroğlu

Murat ömeroğlu

Evime çok yakın bir istasyon clup kart üyeliğinide kullandığım için sıklıkla burdan yakıt alırdım fakat dün akşam yakıt almak isterken pompacı arkadaş clup kartın bozuk olduğunu(sistemin çalışmadığını) dene diye ısrar etmeme rağmen denemedi yazık. Resmen adam kafasına göre kart bozuk diyor yazık normalde memnun olduğum hatta şirket arabasınada defalarca yakıt aldığım bu yere asla uğramam artık biraz fırsat ortaya çıkınca gerçek yüzlerini göstermiş oldular.

2021:11:25 01:31:05
Sercan

Sercan

Guleryuzlu personel , yikama kısmında makinalari güzel. Yakit ucreti cogu istasyona nazaran bir miktar daha uygun

2022:11:03 16:34:34
Arzu DAĞTAŞ

Arzu DAĞTAŞ

Yolda kaldık shell e gittik benzin vermedi. Yangın var diye yasakmış. Çalışanınız bizimle gelsin benzin bitmiş araba çalışmıyor deidm yok dediler. Saolsun BP yardımcı oldu 5 litre alıp arabayı BP ye kadar getirdik. Bundan sonra hep BP den alacağız. Sanki orman yakmak istesek yüzümüz gözümüz açık her yerde kamera olan shell den benzin alırız.

2021:08:10 19:36:11
Erdoğan TAKAK

Erdoğan TAKAK

Temiz ,ferah ve kaliteli bir yer. Son zamanlarda LPG konusunda tercih ettiğim bir marka Aracın performansi ve yakıt tüketimi olumlu yönde değişti.Ayrıca bu istasyonda görevli kasiyerinden pompa görevlisine kadar emekçi arkadaşlara güler yüzlü olmalarından dolayı teşekkür ederim

2020:09:16 10:43:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı