Bursam Teraryum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Bursa Bursam Teraryum

Bursam Teraryum, Bursa şehrinde bulunan bir teraryum ve bitki dükkânıdır. 2015 yılında açılan işletme, doğa tutkunlarına ve bitki severlere özel tasarlanmış teraryumlar ve farklı türde bitkiler sunmaktadır.

Fiyat politikamız, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Teraryumlarımızın fiyatları, teraryumun boyutuna, içinde bulunan bitki türlerine ve tasarımına göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca, müşterilerimize özel tasarım teraryumlar da yapmaktayız.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Doğa ve bitki tutkunları
  • Ev ve ofis dekorasyonuna önem verenler
  • Hediye almak isteyenler

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Özel tasarım teraryumlar
  • Farklı bitki türleri ve çeşitleri
  • Uzman bitki bakımı ve danışmanlık hizmeti
  • Workshop ve etkinlikler düzenleme imkanı
Bursam Teraryum'u tercih etmeniz için birçok neden var. Doğayı evinize veya ofisinize getirerek stresi azaltabilir, daha sağlıklı bir yaşam alanı yaratabilir ve sevdiklerinize özel ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Uzman ekibimiz, size en uygun teraryumu seçmenizde ve bitki bakımı konusunda size yardımcı olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Bursam Teraryum Yorumlar - 1

user250781

Bursa Bursam Teraryum Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Teraryumlarının tasarımı çok özenli ve göz alıcı. Çiçeklerin tazelikleri de oldukça dikkat çekici. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Temmuz 2024
Buğra Topaloğlu

Buğra Topaloğlu

Siparişim aynı gün teslim edildi, özel tasarımda yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, elinize sağlık... Mükemmel işçilik mükemmel özen 👍🏻

2023:09:09 07:13:10
Merve Uylar

Merve Uylar

Çok özenli hazırlanmış. İstediğim gibi en küçük detaylara bile yer verilmiş. Müşteriye karşı çok ilgili olup sıcak ve samimi bir ortamları var hal böyle olunca ortaya çıkan ürünler de bir hayli güzel oluyor ayrıca Kuryenin kendisi de hızı da oldukça muazzam :))

2023:09:09 07:45:44
EMINENUR TOPALOGLU

EMINENUR TOPALOGLU

Kişiye özel tasarım olması çok güzel.. Kardeşime doğum günü hediyesi olarak yaptırdık.Hem çok şık hem de çok şirin oldu.Ayrica teslimat da çok hızlıydı hiçbir yerinde kırık vs.yoktu..Kesinlikle herkese tavsiye

2023:09:09 07:11:40
bahadır azgider

bahadır azgider

Kendinizde gidip tasarım için fikirler sunabileceğiniz, isteğinize göre tasarımlar bulabileceğiniz, hoş sohbet ve muhabbet ile çay, kahve eşliğinde ürününüz hazırlanırken zaman geçirebileceğiniz, kaliteli, özenli ve titizlikle hazırlanmış ürünlerin olduğu çok güzel bir yer. Ayrıca bu güzel hediye içinde çok teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık.

2021:10:13 17:13:27
Mert Üççamlar

Mert Üççamlar

Buradaki deneyimimi sizlere aktarmak isterim.Eşime böyle bir hediye bakmak için kükürtlüdeki çiçek sepeti mağazasına gittim oradaki arkadaş bana hazırda olan bir ürün gösterdi ve fiyatının 290 TL olduğunu söyledi ve üstüne üstlük armut olan fasunusun tutma yeri kırıktı bende internete girerek en çok kaliteli yorum almış burayı buldum zaten ilk konuşmada o samimiyeti aldım yanlarına gittim benim isteğime göre sıfırdan ürün hazırladılar bu hazırlık sırasında bana sürekli çay kahve ve yemek ikramında bulundular kendileri bence paraya değil önce insana değer veriyorlar bana kalırsa böyle firmalar iş yapmalı hem çok çok daha ucuza hem de çok çok kaliteli işçiliğe ve teraryuma sahip oldum. Bence işlerinde çok çağ atlamışlar YOLLARI açık olsun İNŞALLAH. Benim bundan sonraki ve çevremin bundan sonraki adresi burası. TEŞEKKÜR.

2021:12:20 19:01:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı