Hamzabey İtfaiye Grubu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bursa Hamzabey İtfaiye Grubu

Bursa Hamzabey İtfaiye Grubu, Bursa şehrinde hizmet veren bir itfaiye grubudur. 1995 yılında kurulan bu kuruluş, yangın söndürme, kurtarma ve acil durum müdahale hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir şekilde belirlenmiştir. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemekteyiz.

  • Yangın söndürme ve kurtarma hizmetleri
  • Acil durum müdahale ekipleri
  • 24 saat hizmet veren profesyonel ekip
Bursa Hamzabey İtfaiye Grubu, uzman kadrosu ve hızlı müdahale süreleri ile tercih edilmelidir. Güvenilir ve etkili hizmet anlayışıyla her zaman yanınızdayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Yıldırım Hamzabey İtfaiye Grubu Yorumlar - 1

user250673

Bursa Hamzabey İtfaiye Grubu, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek yangın ve diğer acil durumları kontrol altına alıyor. Eğitimli ve deneyimli personeli ile güven veren bir hizmet sunuyorlar. Ekip çalışması ve koordinasyonları oldukça başarılı. Ancak bazı durumlarda ekipman eksikliği yaşanabiliyor. Genel olarak başarılı bir performans sergiliyorlar.Puan : 4

24 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Yıldırım 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı