Korg Yetkili Bayii

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Bursa Korg Yetkili Bayii: Müzik Aşkınızı Keşfedin

Bursa Korg Yetkili Bayii, müzik tutkunlarına en kaliteli ve yenilikçi müzik ekipmanlarını sunmaktadır. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletmemiz, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

1998 yılında kurulan Bursa Korg Yetkili Bayii, başta klavye enstrümanlar olmak üzere birçok farklı müzik ekipmanını müşterilerine sunmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, müşterilerimize en iyi ürünleri sunmaya devam etmekteyiz.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Bursa Korg Yetkili Bayii'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarımız, geniş ürün yelpazemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile müzik tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Korg Yetkili Bayii Yorumlar - 1

user250340

Bursa Korg Yetkili Bayii Elektronik Mağaza'dan aldığım üründen çok memnun kaldım. Personelin ilgisi ve yardımseverliği beni çok etkiledi. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunması da tercih sebebim oldu. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

24 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı