Demirtas Itfaiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Demirtaş İtfaiye Bursa

Demirtaş İtfaiye, Bursa şehrinde hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan işletme, itfaiye ekipmanları ve yangın söndürme malzemeleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Demirtaş İtfaiye, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve güvenilir hizmeti ile müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile sektörde öncü konumunu korumaktadır.

Fiyat Politikası

Demirtaş İtfaiye, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Fiyat politikası şeffaf ve müşteri odaklıdır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Kaliteli markalarla işbirliği
Demirtaş İtfaiye, yangın söndürme ekipmanları konusunda uzmanlaşmış ve müşterilerine güvenilir hizmet sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla temin etmek ve profesyonel destek almak için tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Demirtas Itfaiye Yorumlar - 1

user250332

Bursa Demirtaş İtfaiye ekibi gerçekten çok hızlı ve profesyonel bir şekilde müdahale ediyor. Her zaman yanlarında olmaları insanı güvende hissettiriyor. Ekip çalışması ve koordinasyonları da oldukça başarılı. Kesinlikle takdir edilesi bir ekip.

24 Temmuz 2024
ibrahim duyar

ibrahim duyar

bugun agaçta kedimiz kalmıştı aradık hemen geldiler çok naziklerdi ve dikkatlilerdi hepsine çok teşekkür ederiz

2020:03:07 19:18:14
mehmet derekoylu

mehmet derekoylu

Olmazsa olmazlar...

2018:03:12 13:20:06
Sonfer DER

Sonfer DER

2018:01:01 11:23:23
Adilberk Officall

Adilberk Officall

2018:02:09 11:13:38
Beto Dj

Beto Dj

2022:06:19 07:37:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı