MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM

MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM, Bursa şehrinde elektronik ürünlerin satışını yapan bir mağazadır. 2005 yılında açılan mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM, MediaMarkt zincirinin bir parçası olarak kurulmuştur. MediaMarkt, elektronik ürünlerin satışı konusunda uzmanlaşmış bir perakende mağazasıdır ve Avrupa'nın önde gelen elektronik perakendecilerinden biridir.

Fiyat Politikası

MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM, elektronik ürün alışverişi yapmak isteyen herkes için ideal bir alışveriş noktasıdır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM Yorumlar - 1

user250130

MediaMarkt Bursa Kent Meydanı AVM Elektronik Mağaza oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Mağazada aradığım her türlü elektronik ürünü bulabiliyorum. Personeller de oldukça ilgili ve yardımseverler. Ancak bazen fiyatlar biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak memnunum.

24 Temmuz 2024
GG izinubz

GG izinubz

Değiş tokuş kampanyası ile telefon almaya çalıştık. Kendi kafalarına göre paket tanımlamışlar ekran koruyucuya bilmem neye 5.000 tl ile 2.000 tl arası değişen paketler eklemeden satın alamayacağımızı söylediler. Müşteri hizmetleri arıyoruz. Böyle bir şey olamaz diyorlar. Cihazı paketsiz alabilirsiniz diyorlar. Ama sonuç olarak satıştan kaçındılar. Sonuç olarak kanun yönetmelik hiç umurlarında değil. Müşteri memnuniyeti zaten salla başı al maaşı.

2023:10:11 06:29:14
Buse Z

Buse Z

Gittiğim en kötü media markt burasi gitince bi tek girişdeki bey efendi hoş karşlari sonrasi yok! Bir suru çalışan birlikte konuşuyor, gittim birisinden bir ürünü var mi yok mu sordum, eliyle bana uzak bir yone gösterdi orda olmasi gerek dedi tekrar dondu konuşmaya devam etti hepside media markt formlarini giymişkerdi yani eminin ki ordaki çalişanlardi bu kadar

2023:07:28 13:46:18
Ayşenur B.

Ayşenur B.

Sevgili Ebru E. Çocuklarla ilgilenmeniz, sohbetiniz gerçekten çok ince ve hoş fakat 10 dakikadan fazla sohbetinizi beklememe rağmen işleminizi uzatarak yapıyor olmanızla hayatımdan götürdüğünüz dakikalar yetmiyormuş gibi otobüsümü kaçırıp yarım saat daha eklenmesine sebebiyet verdi. işlemim toplamda 3 dk bile sürmeyecekken göz teması kurmuyor oluşunuz ve ilgisizliğiniz ile veremeyeceğiniz dakikalarımın çığlığını duyun istedim.

2024:01:19 11:07:48
gül can

gül can

Mağazaya ilk girdiğimizde ilgilenen kimse olmadı biraz bekledikten sonra Kenan bey geldi bize ihtiyacımız doğrultusunda cihazlara yönlendirdi ve satışını gerçekleştirdi. Daha sonrasında İzzet bey satış sonrası işlemlerde baya bir yardımcı oldu.Kenan bey ve İzzet bey e teşekkürler ilgi alaka için

2024:01:08 06:00:49
Cenk

Cenk

Tüm boş beleş tayfa eleman olarak işe başlamış (İstisnalar olabilir.). Soru soruyorsun cevaplayamıyorlar ilgi sıfır. Alacağım ürünü burdan almayıp daha fazla ödeyerek başka mağazadan aldım. Umarım bu mağzada çalışanları denetlerler çoğu elinde telefonla volta atıyor.

2023:11:24 12:49:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı