Prof. Dr. Abdullah Zorluoğlu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bursa Prof. Dr. Abdullah Zorluoğlu Tıp Merkezi

Prof. Dr. Abdullah Zorluoğlu Tıp Merkezi, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Merkez, geniş bir uzman doktor kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Merkez, 1990 yılında Prof. Dr. Abdullah Zorluoğlu tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunma misyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan bir fiyat politikası benimsenmiştir.
  • Hizmetlerin kalitesinden ödün vermeden, uygun fiyatlarla hizmet sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve alanında uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Çeşitli branşlarda hizmet sunma imkanı
Prof. Dr. Abdullah Zorluoğlu Tıp Merkezi, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ve modern tıbbi altyapısı ile hastalarına güvenilir bir sağlık deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bursa Nilüfer Prof. Dr. Abdullah Zorluoğlu Yorumlar - 1

user249962

Prof. Dr. Abdullah Zorluoğlu Doktor çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve güven verdi. Kendisine sonsuz güveniyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

24 Temmuz 2024
Bihter HAKYEMEZLER

Bihter HAKYEMEZLER

Yaklaşık 3 yıl önce annem kendisine ameliyat oldu annem 60 yaşındaydı o zaman 1 sezeryan (ikiz bebek) 1 normal doğum olduğunu dr ile paylaşmıştı. Fıtık ve mide kisti vardı. Dr bey ameliyat esnasında iç dikişlerin tutması için kafes konmasını uygun görmemiş 60 yaşındaki kadına kafes koymamışşşş ve tekrar nüksetti annemin rahatsızlığı fakat hatayı kendinde aramaktan ziyade bizde buldu. Annem bugün aynı acıları tekrar yaşıyor büyük egonun cenemesini biz çekiyoruz. Dikişleri sağlam attığını söylemiş doktor beyciğimiz o kadar sağlam atmış ki 1 yıl bile sürmedi. Bundan sonrası yasal yol. Hakkımızı arayacağım.

2021:08:17 19:24:41
Osman Altun

Osman Altun

Mide kanseri ameliyatı için Abdullah Bey'i tavsiye ediyorum. Babamı ameliyat etti. Erken teşhis olmasının da etkisiyle babam kalıcı olarak bu hastalıktan kurtuldu.

2022:12:31 13:58:33
Deniz Bingöl

Deniz Bingöl

2018:09:18 10:51:40
onur canoz

onur canoz

2022:02:14 18:10:47
GÖZDE DÜNDAR

GÖZDE DÜNDAR

2022:12:05 21:32:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı