Prof Dr Soner Cander Endokrinoloji Uzmanı Bursa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Prof Dr Soner Cander Endokrinoloji Uzmanı Bursa

Prof Dr Soner Cander Endokrinoloji Uzmanı Bursa, Bursa şehrinde bulunan önde gelen endokrinoloji uzmanlarından biridir. İşletme, endokrinoloji alanında uzmanlaşmış olup, tiroid hastalıkları, diyabet, obezite gibi endokrinolojik sorunlara yönelik hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Prof Dr Soner Cander, endokrinoloji alanında uzun yıllar deneyime sahip bir uzmandır. Bursa'da kendi kliniğini açarak, bölge halkına kaliteli endokrinoloji hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmenin fiyat politikası, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için kliniği arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Bireysel ve hasta odaklı hizmet anlayışı
Prof Dr Soner Cander Endokrinoloji Uzmanı Bursa, endokrinoloji alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından sunulan kaliteli hizmetleriyle tercih edilmelidir. Hasta odaklı yaklaşımı ve modern tıbbi ekipmanlarıyla, endokrinolojik sorunlarınızda size en iyi şekilde yardımcı olacaklardır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Prof Dr Soner Cander Endokrinoloji Uzmanı Bursa Yorumlar - 1

user249950

Prof Dr Soner Cander gerçekten alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Kendisiyle yaşadığım endokrinoloji sorunlarına yönelik tedavi sürecimde çok yardımcı oldu. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve destek oldu. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Temmuz 2024
Gül Ay

Gül Ay

Çanakkaleden sekreterle görüşerek randevu aldım.çkalede zehirli guatr teşhisi kondu ve gebe olduğumdan acilen profa muayene olmam gerektiği söylendi.çkalede fakülte doktorlarinin muayeneleri kapatıldığından fakülteden çok geç randevu vardı.Bursada yorumlara bakarak ctesi günü bu doktorun sekreterine ulaşarak sonuçlarımida atarak bilgi aldim saliya randevu verdi tekrar tekrar tekrar gebe olduğumu ckaleden gelecegimi belirttim ptesi gece ailem iş yerlerinden izin aldı yola çıktık.Eşim capodakyadaydi izin alıp oda yola çıktı gece yola çıktık diye msj attım sekretere sabah varınca yine attım fakultede benden istenilen tahlili verdim yine msj attım 16:30 da randevunuza gelin dedi saat 12:30 civarı randevunuz iptal edildi küçük bir sağlık sorunu yüzünden başka gün için size haber veririz yada online muyane olur diye mesaj atmış aradım hemen ben gebeyim durumun ciddiyetini söyledim randevu saatinden sonra muayene olsun en azından 5 dk sonuç bakılsın neredeyse oraya gidelim biz araç kiraladık dünya masraf etti ailem gebeyim dememe rağmen azarladı beni Allah işi bu dedi iyide bende gebeyim zehirli guatr olmuşum buda Allah işi dedim gidin başka zaman gelin dedi Sonra lafı çevirip abisini hastaneye kaldırmışlar ameliyat olcakmis ona gitti dedi iyide ameliyat aksana kadar sürmez bende sağlık memuruyum fakültede 10 dk sonuç bakabilir oraya gideyim orada muayene olayım desemde bakmazki bulamazsınız zaten dedi ben sağlikciyim bulurum dedim cunki fahultede değil anladığım kadarıyla ,hani küçük sağlık sorunu vardı ne oldu da bı dakikadada abisini ameliyata aldılar deyince haklı olduğumdan sıkıştı beni azarladı sözde hasta için gebe hastayı zehirli guatri varken ortada bırakıp giden bir doktor hani sizin yemininiz nerede yorumlara aldanıp sakin şehir disindan falan gitmeyin benim gibi ortada kalırsınız baska doktor bulup hiç mağdur edilmeden muyene oldum gebe hastaya bu üzüntüyü yasatmaniza ne demeli

2023:10:05 07:29:30
Müge Demirci

Müge Demirci

Ayağa kalkıp hastasını tokalayarak karşılayan bir hoca düşünün, tüm testlerimi ve arastirmami istedi, yaptırıyor, zaten tavsiye üzerine gitmiştim, tavrı ve ilgisinden menun kaldım, tedavisinden menun kalacağıma emin oldum.

2023:05:22 18:15:13
sait metin akçiçek

sait metin akçiçek

Sekreter hamım hiç Yardımcı olmuyor ve küstahtır o hekime böyle cahil bir sekreter üzücü

2023:08:08 10:39:26
Muhammed emin Kurşun

Muhammed emin Kurşun

Ayağa kalkarak karşıladı aynı kibarliklada uğurladı. Gayet sabırla dinledi sonrada anlattıklarım üzerinden sorular sordu. Testler istedi ona göre tedavi başlatacak. Tabi tedavisi nekadar etkili olur bilemem ama insani yönü takdire şayan ...

2021:05:23 20:11:54
Yaren Uslu

Yaren Uslu

soner hocam çok başarılı ve işinde uzman bir doktor sorulamızı asla cevapsız bırakmıyor sabırla dinliyor ve hasta ile empati kuruyor 👍🏻👍🏻

2019:07:29 19:39:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 16:00–20:00
  • Salı 16:00–20:00
  • Çarşamba 16:00–20:00
  • Perşembe 16:00–20:00
  • Cuma 16:00–20:00
  • Cumartesi 10:30–17:30
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı