Bursa Burun Estetiği -Op.Dr.Emre Mirici

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bursa Burun Estetiği - Op.Dr. Emre Mirici

Bursa Burun Estetiği, Bursa şehrinde hizmet veren bir estetik cerrahi kliniğidir. Kliniğimizde burun estetiği operasyonları gerçekleştirilmekte olup, Op.Dr. Emre Mirici liderliğinde uzman bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.

Tarihçe

Bursa Burun Estetiği kliniği, 2010 yılında Op.Dr. Emre Mirici tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce başarılı burun estetiği operasyonu gerçekleştirilmiştir.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, operasyonun karmaşıklığına ve hastanın ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir cerrahi ekibimiz bulunmaktadır.
  • Modern ve teknolojik ekipmanlar ile donatılmış bir klinik ortamına sahibiz.
  • Hastalarımızın memnuniyeti ve sağlığı her zaman önceliğimizdir.
Bursa Burun Estetiği kliniği, uzman ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Burun estetiği operasyonlarında güvenilir ve başarılı sonuçlar elde etmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Bursa Burun Estetiği -Op.Dr.Emre Mirici Yorumlar - 1

user249846

Op.Dr. Emre Mirici ile burun estetiği ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Ameliyat öncesinde detaylı bir şekilde bilgilendirildim ve her adımda beni rahatlattı. Ameliyat sonrası da sürekli kontrol edip gerekli desteği sağladı. Kendisine güvenim tam, işinde gerçekten uzman bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Temmuz 2024
Asya Başaran

Asya Başaran

İşinde uzman, güler yüzlü ve çok ilgili biri. Boğaz ağrısı, ses kısıklığı ve nodül kontrollerim için kendisine gidiyorum. Eşimin kulak problemine de profesyonel bir şekilde hemen tanı koydu. Ailecek gittiğimiz güvendiğimiz biri. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, Bursa için büyük şans..

2023:12:13 11:37:17
Ozlem Selin

Ozlem Selin

Kesinlikle çok ilgili ve işinde uzman bir dr. Ameliyat sürecinde ve sonrasında herturlu sorunuza içtenlikle cevap veriyor nezaman arasaniz ulaşabiliyorsunuz,tüm sureci hasta ile birlikte tasarlıyor, bilgilendirmeleri yapıyor, kapalı ameliyat yaptığı için iyileşme süreci de oldukça çabuk oluyor

2023:10:28 09:04:56
sual bora

sual bora

Emre doktor işinde uzman, başarılı ve çok ilgili bir dr. balkon camına çarpma nedeniyle burnumda deformasyon oluştu ve burnuma anında müdahalesi ve doğru tedavisiyle sorunsuz bir şekilde süreci atlatım kendisine çok teşekkürler.Kesinlikle tavsiye edeceğim güvenilir ve samimi bir dr.

2023:11:02 07:44:38
mesut toraman

mesut toraman

Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.işin uzmanı olduğu her halinden belli..Davranışları,insana yaklaşımı çok iyi.Burun estetik ameliyatlarını çok doğal ve güzel yapıyor..Teşekkürler Emre hocam,sizden hizmet almak bir ayrıcalık bence….

2023:10:28 07:50:37
İkra Ela Leventoglu

İkra Ela Leventoglu

Gittiğimde çok sıcakkanlı ve güler yüzlü bir doktorla karşılaşmak beni mutlu etti. Rahatsızlığım ile bu denli ilgi ve alaka ile ilgilenmesi açıklayıcı şekilde bilgilendirmeleri de bir hasta olarak beni çok memnun etti.

2023:10:28 08:25:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı