Bursa Genel Cerrah Op.Dr Gözde Doğan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Bursa Genel Cerrah Op.Dr Gözde Doğan

Bursa Genel Cerrah Op.Dr Gözde Doğan, Bursa şehrinde hizmet veren bir genel cerrahidir.

Tarihçe

Dr. Gözde Doğan, uzun yıllardır cerrahi alanında deneyimli bir doktordur ve Bursa'da birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir.

Fiyat Politikası

Fiyatlar, yapılan operasyonun türüne ve gereksinimlerine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için iletişime geçebilirsiniz.

Hedef Kitle

  • Acil cerrahi müdahale gerektiren hastalar
  • Estetik cerrahi operasyonlarını düşünen bireyler
  • Genel cerrahi konusunda uzman bir doktor arayanlar

İşletmenin Özellikleri

  • Deneyimli ve uzman bir cerrah olan Dr. Gözde Doğan
  • Modern teknoloji ve ekipmanlarla donatılmış bir cerrahi merkez
  • Hastaların konforu ve sağlığına önem veren bir yaklaşım
Bursa Genel Cerrah Op.Dr Gözde Doğan, uzmanlığı ve hasta odaklı yaklaşımıyla tercih edilen bir cerrahi merkezdir. Sağlığınızı önemseyen ve güvenilir bir cerrah arıyorsanız, Dr. Gözde Doğan ile iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Bursa Genel Cerrah Op.Dr Gözde Doğan Yorumlar - 1

user249840

Çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdi ve rahatlattı. Kendisine sonsuz güvendiğimi belirtmek isterim. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Temmuz 2024
Hacer Gul

Hacer Gul

Hayatınızda bazı insanlar vardır, size duruşuyla gülüşüyle hocaligiyla bir melek gibi girer her daim yanınızda olan size ailesinden biri gibi davranan halden anlayan sizinle, üzülen sizinle sevinen benim poncik hocam iyiki benim hocamsin iyiki🥰❤️😇

2023:08:12 13:01:46
Ahmet Birtek

Ahmet Birtek

Gerçekten hastalarına bütün engin bilgilerini güvenle aktarabilen ve emin ellerdesiniz kelimesinin karşılığı ile hastalara yaklaşım gösteren .Bana göre nadir ama tartışmasız Bursadaki en iyi Genel Cerrahtır.

2023:03:28 17:48:37
Yasemin Dokumcu

Yasemin Dokumcu

İnternette hakkındaki olumlu yorumları okuyarak gittiğim Doktor hanım son derece ilgili, güler yüzlü; hasta psikolojisine önem verip özen gösteriyor. Rahatsızlıginiza dair bilgilendirme , yönlendirme konusunda net, anlaşılır. Çok memnun kaldım.

2022:07:04 09:16:29
Sevda Sevi

Sevda Sevi

Gözde hanimın yanına agrımdan,şikayetimi aglayarak anlatmistım.Bana hemen ameliyat demeyip ilaclarla tedavimi sagladi ona minnettarım. Evet bir ay surdü ama simdi sükür iyiym.Ona basarı saglik dolu günler diliyorum

2022:10:24 11:44:52
Elif Akdas

Elif Akdas

Gozde Hanim’a biraz tesadufi gitmistim kontrole ama cikarken iyi ki gelmisim dedim..guleryuzlu ve pozitif olmasi derdinizi unutturuyor bi an:) ve tabiki fazlasiyla aciklayici ve yardimsever bir doktor kendisi,sordugum butun sorulari sabirla ve biz doktor olmayan insanlarin anlayabilecegi dilden anlatmasi ise bulunmaz bir nimet

2022:10:17 23:12:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı