Üroloji Uzmanı Bursa – Doç. Dr. Arif Demirbaş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Üroloji Uzmanı Bursa - Doç. Dr. Arif Demirbaş

Doç. Dr. Arif Demirbaş, Bursa şehrinde hizmet veren deneyimli bir üroloji uzmanıdır. Hastalarına modern tıbbi tekniklerle tedavi ve bakım sunmaktadır.

Tarihçe

Doç. Dr. Arif Demirbaş, uzun yıllardır üroloji alanında çalışmalar yapmaktadır ve birçok başarılı operasyona imza atmıştır. Bursa'da kendi kliniğini açarak hastalarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Doç. Dr. Arif Demirbaş, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikası izlemektedir. Tedavi ve operasyon fiyatları konusunda detaylı bilgi almak için kliniği ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir üroloji doktoru
  • Modern tıbbi tekniklerle tedavi imkanı
  • Uygun fiyat politikası
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Doç. Dr. Arif Demirbaş'ın kliniği, uzmanlığı ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir adresdir. Sağlığınızı önemseyen ve kaliteli bir tedavi arayanlar için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Üroloji Uzmanı Bursa – Doç. Dr. Arif Demirbaş Yorumlar - 1

user249834

Doç. Dr. Arif Demirbaş'a üroloji alanında danışmanlık aldım ve çok memnun kaldım. Kendisi son derece ilgili, bilgili ve deneyimli bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kesinlikle güvenilir bir uzman, kendisine minnettarım.

24 Temmuz 2024
Muzaffer “Dadaş” İLÇEL

Muzaffer “Dadaş” İLÇEL

Doruk hastanesini öncelikle çok güzel bir mimari ve dekorasyon çalışması yapılmış temiz ve bakımlı olduğu için tebrik ediyorum.Doçent Dr.Arif demirbaş’a ThuFLEP sistemi prostat ameliyatı oldum.Odam çok güzel ve genişti refakatçi yatağı,tv,buzdolabı konulmuştu.Kat hemşireleri güleryüzlü ve ilgiliydi.Hepsine teşekkür ediyorum.Operasyon başarılı geçti ve şu an 15 gün oldu.Aksi bir şey olmadı şu ana kadar .Doktorum Arif Demirbaşa teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.Doruk hastanesi sahiplerine de tebrik ediyor ve iyi kazançlar dilerim.Sadece otopark sorunu var şu anda bunu da belirtmek isterim

2023:08:19 15:50:38
Mehmet Bilgin Ertugrul

Mehmet Bilgin Ertugrul

Yaklaşık 1 ay boyunca prostat sorunu yaşıyordum dayanılmaz bir hal alınca ameliyat olmaya karar verdim.Tanıdığım bir doktor olmadığından Google'dan yapılan yorumları inceledim,Bursa Nilüfer de. Doruk hastanesinde bulunan sn.Arif Demirbaş hakkında yapılan yorumlar çok iyi idi bende İstanbul'da oturmama rağmen kendisine ameliyat oldum.Ameliyatım çok başarılı geçti.Bugün tam bir hafta oldu bütün ağrılarım geçti kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.Sn.Arif Bey'le çok teşekkür ederim.Ayrıca ameliyat sonrası benimle yakından ilgilenen güler yüzlü 6.kat hemşirelerinede teşekkür ederim.İyiki Doruk Nilüfer Hastanesi'ne gelmişim,iyiki sn.Doç.Dr.Arif Demirbaş 'a ameliyat olmuşum.doktor olmaddoktor olmadığından doktor

2023:10:21 10:36:27
Alper Cengiz Koçak

Alper Cengiz Koçak

Daha önce 2 kez olduğum fleksible URS/RIRS operasyonunun 3.'sünü Arif hocam gerçekleştirdi. Hem ana operasyon, hem stent çekimi operasyonu en konforlu, en güvenilir hissettiğim operasyon oldu. En yürekten duygularla başarılarının devamını dilerim.

2023:08:31 11:20:30
İBRAHİM ÇETİNKAYA

İBRAHİM ÇETİNKAYA

Arif demirbaş hocam iyiki varsınız ALLAH sizden razı olsun babamın sağ böbreğini aldı ,kısa sürede toparlandı gereken ilgiyi gösterdi iyiki varsınız ALLAH sizden razı olsun güzel yürekli insan mesleğinde çok başarılı herkese tavsiye ederim

2023:12:23 11:47:17
Talha KÖKSAL

Talha KÖKSAL

15 yıldır yaşam konforumu olumsuz etkileyen prostat büyümesi sorunum vardı. Doç. Dr. Arif Demirbaşın Doruk Nilüfer Hastahanesinde çok başarılı uyguladığı THULEP Lazerle kapalı prostat ameliyatı sayesinde 48 saat içerisinde en konforlu şekilde sağlığıma kavuştum.Allah Arif Hocamdan razı olsun. Aynı dertten muzdarip tüm dostlara Arif Hocamı doğru adres olarak tavsiye ediyorum.Talha Ünsal Köksal.

2023:08:05 12:59:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı