Uzm. Dr. Ömer Önder Savaş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Uzm. Dr. Ömer Önder Savaş - Bursa

Uzm. Dr. Ömer Önder Savaş Bursa şehrinde hizmet veren deneyimli bir doktordur. Kendisi uzmanlık alanında geniş bir bilgi birikimine sahiptir ve hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Uzm. Dr. Ömer Önder Savaş, uzun yıllardır Bursa'da sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Kendisi, birçok başarılı tedavi ve operasyon gerçekleştirmiş ve hastalarının güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz, kaliteli sağlık hizmetini uygun fiyatlarla sunmayı amaçlar.
  • Hastalarımızın bütçelerini düşünerek, adil ve şeffaf fiyat politikası izleriz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Hasta odaklı ve kişiye özel tedavi yaklaşımı
Uzm. Dr. Ömer Önder Savaş'ı tercih etmeniz durumunda, sağlık sorunlarınızı en iyi şekilde çözecek ve size özel bir tedavi planı sunacak deneyimli bir doktorla karşılaşacaksınız. Sağlığınız bizim için önemlidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Uzm. Dr. Ömer Önder Savaş Yorumlar - 1

user249770

Çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Temmuz 2024
Eyüp NAMLIKAYA

Eyüp NAMLIKAYA

Doktor değil bence. Süper kahraman :) ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz. Akşam saat 20:00 da olsa o size döner ve ne yapacağınızı tek tek sıkılmadan anlatır. Annemin 3. Kanser tedavisi. Ama en ufak birşey de beni evladıma götür o anlar dediği şahıs. Biz tedavimizi olduk. Sonuçlarımızın güzelliğini ömer abim kendisi arayıp sevinçle bize söyledi. Allah kendisinden, onu doğuran anasından, babasından razı olsun ki böyle bir insan evladı yetiştirmişler. İyi ki varsınız.

2022:11:09 16:18:50
Şule Ayhan Akduman

Şule Ayhan Akduman

Merhabalar18 Temmuzda eşimin Romotoloji kontrolü için Bursa Medikana hastanesine gittiğimizde Doktorumuz eşimin kan değerlerinin çok fazla düştüğünü söyleyerek bizi Hemotoloji servisine Sayın Dr. Ömer önder savaş beye yönlendirdi Dr beyin odasına girdiğimizde güleryüzlü son derece bilgili hastasına değer veren enerji dolu beyefendi bir bir Dr.la tanışmış olduk. Eşimi acilen hastaneye yatırdı ve tedavi ile kan değerlerini yükselterek 3 günde taburcu etti... Bir hafta sonra kontrole gittiğimizde yine aynı güleryüz ve ilgisiyle karşılaştık insanın kanını ısıtan, onları mutlu eden ,esprileriyle güldüren ,hasta yakını olarak bizlere destek olan Sayın.Dr.Ömer Önder Savaş beye sonsuz teşekkürler biz kendisini ailece çok sevdik allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesinBaşarıları daim olsun inşallah teşekkürler Dr.Bey🙏🙏🧿Not..kırmızı gözlüklü bayan😆

2022:08:06 01:01:14
murat temelkuran

murat temelkuran

Kronik lösemi hastalığımızı takip eden, her konuda bilgi veren, sorularınıza karşılık veren, araştıran çok değerli bir hekim... 🙏

2023:09:07 12:18:03
Dilek Avcı

Dilek Avcı

Babam Mustafa Ey.... doktoru olan Ömer bey e minnet borçluyuz.Bir çok tavsiye üzerine gittiğimiz doktorumuz gerçekten dalında alanında mükemmel bir hekim kişiliği ve titizliği ayrıca ilgisi ve ekibi harika.Pisikolojik olarak çökmüş olan babamı resmen yeniden doğmuş gibi yaptı.Lenfoma tedavimize başladık Ömer Bey ile çıktığımız bu yol da zafer bizimdir İnşaAllah.Babam ve ailem adına size çok ama çok teşekkür ederiz hocam.Sizin gibi doktorların sayısının artması dileğimle saygılar Ömer Bey.Merhabalar, 07.2021 tarihinde dördüncü evre (kemik iliği biyopsisi pozitif olan) lenfoma teşhisi ile Ömer Önder Savaş Bey le bu zorlu sürece başladık. Altı seans kemoterapi ve akıllı ilaç tedavimiz sona erdi.Yapılan temografi ve kemik iliği biyopsisi sonuçlarımız çok şükür temiz çıktı.Bu süreçte Doktorumuz Ömer Önder Beyin psikolojik desteği ve en ince detayına kadar uyguladığı tedavi ve takibi,hastayla birebir iletişimi mükemmeldi.Bundan sonra hastalığın tekrarlamaması için de belirlediği tedaviye devam edeceğiz.Öncelikle bizim umudumuza ışık tutan vesileyi yani Ömer Önder beyi karşımıza çıkaran Rabbimize şükürler olsun.Tek kelimeyle mükemmel bir hekim olmasının yanında mükemmel ve çok merhametli bir insan.Hastası olan babam Mustafa Eyüpler ailece duacısıyız hakkını ödeyemeyiz.Rabbim Ömer Önder Bey gibi hekimlerin sayısını arttırsın.Tüm hastalara acil şifalar dilerim. ( Dilek Avcı)

2022:03:09 13:41:50
Betül Sert

Betül Sert

Maleseff bana hitap eden bir doktor hiç değil. . . Ne güler yüz, ne usulünce konuşma üzgünüm.

2023:06:25 14:59:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Nilüfer 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı