Uzm. Dr. Sedat Akyol

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Uzm. Dr. Sedat Akyol - Bursa

Uzm. Dr. Sedat Akyol, Bursa şehrinde hizmet veren deneyimli bir doktordur. Kendisi uzmanlık alanında geniş bir bilgi birikimine sahiptir ve hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Uzm. Dr. Sedat Akyol, uzun yıllardır Bursa'da sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Kendisi, birçok başarılı tedavi ve operasyon gerçekleştirmiş ve hastalarının güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Uzm. Dr. Sedat Akyol, hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunarken uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Hastalarının sağlığına değer veren bir anlayışla çalışmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzmanlık alanı
  • Deneyimli ve güler yüzlü personel
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Uzm. Dr. Sedat Akyol'u tercih etmeniz durumunda, uzman bir doktorun deneyiminden ve kalitesinden faydalanarak sağlığınıza önem verebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Uzm. Dr. Sedat Akyol Yorumlar - 1

user249698

Bursa Uzm. Dr. Sedat Akyol'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. Kendisi alanında uzman, ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni çok iyi yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Temmuz 2024
Fatma Derya Ulusal

Fatma Derya Ulusal

Sedat bey konusunda, teşhis ve tedavi anlamında, uzman hasta doktor ilişkisinde eşi görülmemiş bir doktordur. Tüm doktorlara örnek olması dileğiyle..

2023:01:18 17:44:13
Ali Nail Uyumaz

Ali Nail Uyumaz

son derece guvenilir, bilgili, meslegine onem veeen bir hekimdir

2023:07:13 16:44:17
Gözde Pekyaman

Gözde Pekyaman

Ben böyle ilgili bir doktor görmedim. Çok ilaç kullananları her açıdan değerlendirebilen, bir randevuda, bir buçuk saat ilgilenen. İletişim halinde ve şeker hastalığını bitirmeye endeksli bir uzman. Helal olsun.

2021:04:18 20:48:37
Fransadan gurbetciler

Fransadan gurbetciler

Komutanım 10 numara insandır

2022:01:15 02:31:26
Sercan Bulut

Sercan Bulut

2020:05:25 10:59:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı