Diş Hekimi Erdinç Kılıç

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Diş Hekimi Erdinç Kılıç - Bursa

Diş Hekimi Erdinç Kılıç, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir diş hekimliği kliniğidir. Kliniğimizde genel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti ve diş beyazlatma gibi alanlarda da hizmet sunmaktayız.

Tarihçe

Diş Hekimi Erdinç Kılıç kliniği, 1995 yılında Dr. Erdinç Kılıç tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren kliniğimiz, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde hastalarımızın bütçelerini zorlamadan kaliteli diş sağlığı hizmeti alabilmeleri için uygun fiyat politikaları uygulanmaktadır. Tedavi planları ve fiyatlandırmalar konusunda detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik klinik ortamı
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Bireysel tedavi planları
Diş Hekimi Erdinç Kılıç kliniği, hastalarına güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı diş sağlığı hizmeti sunmaktadır. Bizimle iletişime geçerek sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Diş Hekimi Erdinç Kılıç Yorumlar - 1

user249662

Erdinç Kılıç Diş Hekimi'ne gittiğimde oldukça memnun kaldım. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve işini titizlikle yaptığını görebiliyordum. Ayrıca hastalarıyla iletişimi de oldukça başarılıydı. Kendisine güvenebileceğiniz bir diş hekimi.

23 Temmuz 2024
Burak Kasım

Burak Kasım

Tartışmasız ve çok güvendiğimiz ailemizin diş hekimi Erdinç Bey'e ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Yaptığı işlemlerdeki ayrıntılı anlatımıyla güven vererek ve işini severek, titizlikle yapıp çok memnun kaldığımızı da belirtmek istiyorum. Tekrar tekrar emekleriniz için çok teşekkürler.

2023:10:10 19:43:02
Mehmet Okan ÇELİK

Mehmet Okan ÇELİK

Hocam ilginiz alakaniz ve sabrıniz için çok teşekkür ederim. Bütün işlem boyunca her aşamayı anlatıp ,hep gergin olarak oturduğum koltuktan beni rahat bir şekilde gönderdiniz. Hiç dusunmeden her işlem için tercih edebilirsiniz.Emeğinize saglik

2023:09:25 15:57:18
Mehmet ÜNÜR

Mehmet ÜNÜR

Erdinç Bey'e yakınlarımın tavsiyesi ile diş temizliği işlemi için gittim ve oldukça memnun kaldım. Samimiyeti, ilgisi, ağız ve diş sağlığı ile ilgili verdiği detaylı yanıtlar, işine hakimiyetini gösteriyor. Bu vesile ile aile diş hekimimizi bulmuş olduk. Başarılarınızın devamını dilerim.

2021:05:27 17:52:03
NURBANU LEVENT

NURBANU LEVENT

Diş çektirdim ,dolgu yaptırdım, diş temizlettim hepsinden de çok memnun oldum. Özellikle diş çektirmekten yıllarca boşuna korkmuşum yirmilik çektirdim hiç hissetmedim . Erdinç beyin İşini çok severek yaptığını,yaptığı işe konsantre oluşundan ve sabrından anlayabilirsiniz . Dişçi fobisi olan tercih etsin bence hem fobisinden hem ağrılarından kurtulacaktır . Erdinç bey gibi hekimlerin artması dileğiyle . Çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim 🙏

2021:05:23 09:35:50
Belma Ersü

Belma Ersü

Gerçekte çok ilgili ve işinde çok iyi bir diş hekimi. Kızımın dişçi korkusunu yenmesini sağladı. Artık ailemizin dişçisi.

2022:07:09 16:37:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı