Diş Hekimi Merve Kabakçı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Bursa Diş Hekimi Merve Kabakçı

Diş Hekimi Merve Kabakçı, Bursa şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 10 yılı aşkın tecrübesi ile hastalarına kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Merve Kabakçı, 2008 yılında Bursa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından çeşitli kliniklerde çalışarak deneyim kazanmış ve 2015 yılında kendi muayenehanesini açmıştır.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 100 TL
  • Dolgu uygulamaları: 200 TL - 500 TL arasında değişmektedir.
  • Kanal tedavisi: 500 TL - 1000 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve hijyenik bir muayenehane ortamı
  • Deneyimli ve güler yüzlü bir ekip
  • Tedavilerde son teknoloji ekipmanların kullanılması
Diş Hekimi Merve Kabakçı'yı tercih etmeniz için en önemli neden, hastalarının memnuniyetini her zaman ön planda tutması ve her tedaviyi kişiye özel olarak planlamasıdır. Sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir diş hekimi arıyorsanız, Merve Kabakçı sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Diş Hekimi Merve Kabakçı Yorumlar - 1

user249638

Merve Kabakçı Diş Hekimi ile tedavi sürecimden çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve işini titizlikle yapan bir hekim. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Temmuz 2024
Ali Enes Daş

Ali Enes Daş

Çok memnunum,yaklaşık bir ay önce dişime kanal tedavi işlemi yapıldı.Yani o kadar güzel ve kaliteli bir çalışma ki oradaki uyuma insan hayran kalıyor...

2022:09:28 20:56:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı