Uzm. Dr. Halil Eşenli – Bursa İç Hastalıkları (Dahiliye) Doktoru

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Uzm. Dr. Halil Eşenli - Bursa İç Hastalıkları (Dahiliye) Doktoru

Uzm. Dr. Halil Eşenli, Bursa şehrinde iç hastalıkları (dahiliye) alanında hizmet veren deneyimli bir doktordur. Hastalarına modern tıbbi tekniklerle tedavi sunan Dr. Eşenli, geniş bir hasta kitlesine sahiptir.

Tarihçe

Dr. Halil Eşenli, uzun yıllardır iç hastalıkları alanında çalışmaktadır ve Bursa'da kendi muayenehanesini açarak hastalarına daha iyi hizmet verebilmektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri makul düzeydedir.
  • Tedavi ve tetkikler için uygun fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli bir doktor.
  • Modern tıbbi tekniklerle tedavi imkanı.
  • Hasta odaklı yaklaşım.
Uzm. Dr. Halil Eşenli'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel yaklaşımı, uygun fiyat politikası ve geniş hasta kitlesiyle size en iyi hizmeti sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Osmangazi Uzm. Dr. Halil Eşenli – Bursa İç Hastalıkları (Dahiliye) Doktoru Yorumlar - 1

user249622

Çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavi sürecinde detaylı bilgi veriyor ve hastalarını rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Temmuz 2024
Meltem Yavuz

Meltem Yavuz

Yaklaşık 6 ay önce tiroid şikayetim için başvurmuşdum hocama. İyiki de başvurmuşum, onu tanımışım. Bu süreçte benim durumumu takip etti, her soruma yanıt verdi ve hep pozitif yaklaştı. Şimdi durumum çok daha iyi. Allah razı olsun doktor beyden.

2023:12:15 07:44:36
Gülçin Şimşek

Gülçin Şimşek

Hastalarına karşı ilgili, sabırlı, özverili, güler yüzlü olması hastalarına güven veriyor.Dr. Halil Eşenli çok başarılı, bilgili, kendini sürekli geliştiren çok değerli mükemmel bir doktor.Başarılarınıza başarı katmanız dileği ile doktor bey iyi ki varsınız.

2023:09:11 21:34:08
Necmiye Saymaz

Necmiye Saymaz

Doktor beyin samimiyeti ve içtenliği takdire layık, annemin hastalığında bir çok doktoru gezdikten sonra teşhisi koyarak tedavisini uyguladı ve çok şükür şuan eski sağlığına kavuştu. Allah ilmini kuvvetlendirsin, ülkemizin böyle doktorlara ihtiyacı var.

2023:09:13 09:01:35
oznur yassıtaş

oznur yassıtaş

Halil bey gerçekten mükemmel bir doktor. Aklınıza gelen tüm soruları daha siz sormadan detaylı izah ediyor, bıkmadan sıkılmadan bütün sorulariniza cevap veriyor hersey için teşekkürler.

2023:09:13 08:58:04
Selma AKIN

Selma AKIN

Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim gerçekten de dediği kadar varmış, Allah razı olsun doktor beyden. Güler yüzlü, ilgili alakalı. Tekrar teşekkür ediyorum.

2023:09:15 07:12:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Bursa Osmangazi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı