Diş Hekimi Ali Yılmaz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Bursa Diş Hekimi Ali Yılmaz

Diş Hekimi Ali Yılmaz, Bursa şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir diş hekimliği kliniğidir. Modern teknolojiyi kullanarak, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Ali Yılmaz kliniği, 1990 yılında Dr. Ali Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Kanal tedavisi: 800 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Özenli ve hasta odaklı hizmet anlayışı
Diş Hekimi Ali Yılmaz kliniği, uzman kadrosu ve modern teknolojisi ile diş sağlığınızı ön planda tutar. Hasta memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutarak, güvenilir ve kaliteli hizmet sunar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bursa Nilüfer Diş Hekimi Ali Yılmaz Yorumlar - 1

user249616

Bursa Diş Hekimi Ali Yılmaz gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel davrandı. Ayrıca işini titizlikle yapan bir hekim olduğunu da gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Temmuz 2024
Esin Yaşbey

Esin Yaşbey

Ali Bey, ailecek, yaklaşık 25 yıllık diş hekimimiz. Dişinizi kurtarmak için sonuna kadar uğraşır. Covitin en hızlı olduğu dönemlerde dahi bana sağlıklı bir şekilde köprü yapmış bir diş hekimidir. Dişimde renk değişikliği var diye aradığımda bile kibar bir şekilde cevap verir. Hijyene azami derecede dikkat etmektedir. Yapılacak işi izahı ve yönlendirmesi son derece güvenilirdir. Güler yüzü de cabasıdır. Memnuniyetimden dolayı kendisine çok kişi yönlendirmişimdir ve hepsi de son derece memnun kalmıştır. Güvenle gidilecek bir hekim ve işyeridir.

2022:03:03 09:10:58
Burak Karahan

Burak Karahan

Öncelikle temizliğe verilen önem şu salgın zamanında içimi rahatlattı. Dişlerimle ilgili özgüven kaybetmeme bile yol açabilecek sıkıntılarım varken sağ olsun Ali Hocam ağız sağlığımı tekrar kazanmamı sağladı.

2022:03:01 05:17:20
Naime Özgür

Naime Özgür

Ali hocama teşekkür ederiz özellikle covid -19 esnasında almış olduğu tedbirlerle rahatlıkla muayahaneye gidebildikDişlerimiz Ali hocama emanet. Titizliği hastalarına yapılan müdahaleler hakkında Bilgi vermesi ile içimizi rahatlattı herkese tavsiye ederim iyiki varsınız hocam

2022:02:28 17:30:10
Selma Varol

Selma Varol

Diş hekimi değil resmen dolandırıcı bu kişi fiyat listesi kafasına göre vergiden kaçırıyor fatura kesmiyor. Hijyen desen sıfır. 1 yıldız bile hak etmiyor.

2022:02:19 15:11:27
Seçkin Altıntaş

Seçkin Altıntaş

Tanıdıgım en kaloteli hekimdir kendiler ilgi ve alakasindan dolayı cok tesekkurler kesinlikle tavsiye ediyorum

2022:03:01 05:27:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı